fbpx

Έτσι προετοιμάστηκε η Jessika Alba για την βραδιά των Όσκαρ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η πανέμορφη ηθοποιός μοιράστηκε στο instagram την προετοιμασία που έκανε για λαμπερό δέρμα

Η Jessica Alba έλαμπε κυριολεκτικά στο καθιερωμένο after-party του Vanity Fair. Έδειχνε απλά πανέμορφη και εκθαμβωτική με το εντυπωσιακό φόρεμα, το υπέροχο χτένισμα και το μακιγιάζ. Η σταρ ωστόσο φρόντισε να προετοιμάσει το δέρμα της με τα κατάλληλα καλλυντικά και μάλιστα το μοιράστηκε με τους φίλους της στο instagram.

H Alba ξεκίνησε την προετοιμασία χρησιμοποιώντας προιόντα απο την δική της σειρά καλλυντικών την Honest Beauty: Πρώτα άπλωσε μια μάσκα ομορφιάς με συστατικά φρούτων. Για να δώσει ένα extra boost στο δέρμα της έβαλε μια ποσότητα serum με βιταμίνη C και βιολογικό λάδι. Πρόσθεσε ελάχιστη ποσότητα απο το μαγικό Beauty Balm στα χείλη και στα βλέφαρα.

Η ηθοποιός περιποιήθηκε τα μάτια της με Eye Patch της Honest Beauty τα οποία χαρακτηρίζει ώς μυστικά όπλα ενάντια στην κούραση.

Στα Instagram Stories, η ηθοποιός αποκάλυψε οτι χρησιμοποιεί το body lotion της Lord Jones (μπορείτε να το βρείτε στο sephora.com). Πρόκειται για μια lotion η οποία χαλαρώνει και ανακουφίζει το κουρασμένο δέρμα. Αυτό το υπέροχο προιόν το λατρεύουν ήδη αρκετές celebrities όπως η Mandy Moore και η Kristen Bell.