fbpx

Έτσι θα σας συμπαθήσουν οι φίλοι του νέου συντρόφου σας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Συμβουλές για να τους εντυπωσιάσετε.

Βγαίνετε λίγο καιρό, είστε πολύ ενθουσιασμένες μαζί του και ήρθε η στιγμή να σας γνωρίσει στους φίλους του. Όσο ψύχραιμες και αν είστε, όσο επικοινωνιακές και αν θεωρείστε ένα μικρό άγχος το έχετε όλες καθώς θέλετε να είστε αρεστές και συμπαθείς. Πώς θα καταφέρετε να περάσετε το δύσκολο αυτό τέστ; Τι πρέπει να κάνετε και πώς να συμπεριφερθείτε προκειμένου να σας αποδεχτούν τόσο οι φίλοι του αγαπημένου σας όσο και οι γυναίκες τους; Διαβάστε με προσοχη τις συμβουλές μας.

Να είστε ευγενικές και χαμογελαστές. Η απλότητα, η ευγένεια και η καλή διάθεση πάντα κερδίζουν. Να χααμογελάτε αληθινά και να είστε ευγενικές μαζί τους. Η ευγένεια και το χαμόγελο είναι πάντα ακαταμάχητος συνδυασμός.

Να είστε ο εαυτός σας. Είναι καλύτερο να είστε ο εαυτός σας και να τους αφήσετε να αποφασίσουν αν τους αρέσει αυτό που είστε, παρά να κάνετε ότι είστε κάποια άλλη. Μην υποκριθείτε κάποια άλλη. Αλλωστε κάποια στιγμή οι μάσκες πέφτουν.

Χτίστε σιγά σιγά την επικοινωνία μαζί τους. Δείξτε ενδιαφέρον για την ζωή τους, μιλήστε γι'αυτά που τους αρέσουν, ακούστε να σας περιγράφουν μια ιστορία, δεχτείτε τους όπως είναι. Προσεγγίστε με ενδιαφέρον τις συζύγους τους, μάθετε όσο πιο πολλά μπορείτε για την ζωή τους χωρίς ωστόσο να είστε αδιάκριτες. Προτείνετε να βγείτε όλοι μαζί την επόμενη φορά σε ένα νέο στέκι.

Συμπεριφερθείτε με τον ίδιο τρόπο με αυτούς. Αναπτύξτε τρόπους επικοινωνίας με τους φίλους του. Υιοθετήστε τον κώδικα επικοινωνίας τους αλλά μη το παρακάνετε. Όταν μπαίνετε στην παρέα του για πρώτη φορά δε χρειάζεται να είστε μαζεμένες αλλά ούτε και να μιλάτε ακατάπαυστα.

Να είστε διακριτικές με τον σύντροφο σας. Μην είστε πολύ διαχυτικές με τον σύντροφο σας και μην μένετε κολλημένες πάνω του. Το πιθανότερο είναι να τους φέρετε σε αμηχανία και να τους αναγκάσετε να φύγουν ή πολύ απλά να μη θελήσουν να βγαίνετε όλοι μαζί και να του ζητήσουν να σταματήσει να σας φέρνει στις εξόδους τους.