fbpx

Μήπως η κρέμα προσώπου σας δεν διεισδύει στην επιδερμίδα σας;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τι εμποδίζει τη δράση του προιόντος;

Η βιοδιαθεσιμότητα, δηλαδή η δράση του προιόντος πολλές φορές επηρεάζεται απο ένα αόρατο φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας το οποίο προκύπτει απο πολλούς παράγοντες. Έτσι πολλές φορές η ενυδατική κρέμα δεν μπορεί να εισχωρήσει σωστά στο δέρμα και να προσφέρει τα πολύτιμα στοιχεία για να καταπολεμήσετε την αφυδάτωση και τη κούραση. Μάθετε τους πιο συνηθισμένους λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό.

Τα προϊόντα που δεν ξεπλένονται. Κάποιες κρέμες, γαλακτώματα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ που δεν ξεπλένονται περιέχουν λιπαρές αλκοόλες οι οποίες προσφέρουν ενυδάτωση και απαλότητα. Όμως, επειδή παραμένουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας, το φιλμ που σχηματίζουν μειώνει τη βιοδιαθεσιμότητα των ενεργών συστατικών της κρέμας εμποδίζοντάς τα να διεισδύσουν.

Το έντονο μακιγιάζ. Ακόμα κι όταν έχετε κάνει προσεκτικό καθαρισμό οι χρωστικές που περιέχουν κάποια προϊόντα όπως φον ντε τεν και πούδρες, δεν απομακρύνονται εντελώς με το ντεμακιγιάζ. Έτσι παραμένουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας και φράσσουν τους πόρους βάζοντας εμπόδιο στα ενεργά συστατικά να φτάσουν στη στιβάδα της επιδερμίδας.

Δεν χρησιμοποιείτε αρκετό προϊόν. Δυστυχώς, αν δεν χρησιμοποιείτε αρκετή ενυδατική, όχι μόνο θα ανακαλύψετε ότι το δέρμα σας είναι ξηρό, αλλά ίσως παρατηρήσετε και αύξηση των ρυτίδων. Όταν το δέρμα γίνεται ξηρό, δημιουργούνται φλεγμονές που οδηγούν συχνά στην απώλεια κολλαγόνου με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα σημάδια γήρανσης.

Έχειτε εφαρμόσει πάρα πολλά στρώματα προϊόντων. Μπορεί αυτή η αγάπη πολλών, να βάζουν στο πρόσωπο τόσα πολλά προϊόντα να είναι μεγάλη αλλα εσείς σπρέπει να το ξεχάσετε.

Δεν κάνετε απολέπιση. Το σωστό αποτέλεσμα θα φανεί μετά από απολέπιση και καθαρισμό του προσώπου, όταν θα μπορείτε να εφαρμόσετε την ενυδατική στο τέλειο έδαφος.