fbpx

Βάλια Σταυρουλάκη Haute designer μίας νέας υπέροχης ζωής

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αντισυμβατική και δημιουργική με ξεκάθαρες απόψεις για τον πολιτισμό, τον άνθρωπο, την κουλτούρα, την ζωή γενικότερα. Μια Excellent Life Designer ή αν προτιμάτε μία σύγχρονη Κρητικιά, που τιμά την ζωή και την καταγωγή της και μεταλαμπαδεύει της γνώσεις της πάνω σε εξειδικευμένα θέματα. Μία δυναμική γυναίκα που βοηθάει να «ακούγεται» η Ελλάδα και εκτός ελληνικών συνόρων αφού έχει συνεργασίες με κάποιους επιφανείς, επώνυμους στο είδος τους επαγγελματίες.

H Bάλια Σταυρουλάκη είναι από τα πιο unique άτομα που έχω γνωρίσει τα τελευταία χρόνια. Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Κρήτη. Για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ασχολήθηκε με το Στρατηγικό Μάρκετινγκ και Επικοινωνία, Strategical Pr Plans, Strategic and Image Making Consulting και Motivational and Psychological Coaching ατόμων και εταιρειών αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα το σχεδιασμό και την υλοποίηση αρκετών modules μέσα στην ίδια εταιρεία.

Αντισυμβατική και δημιουργική με ξεκάθαρες απόψεις για τον πολιτισμό, τον άνθρωπο, την κουλτούρα, την ζωή γενικότερα. Μια Excellent Life Designer ή αν προτιμάτε μία σύγχρονη Κρητικιά, που τιμά την ζωή και την καταγωγή της και μεταλαμπαδεύει της γνώσεις της πάνω σε εξειδικευμένα θέματα. Μία δυναμική γυναίκα που βοηθάει να «ακούγεται» η Ελλάδα και εκτός ελληνικών συνόρων αφού έχει συνεργασίες με κάποιους επιφανείς, επώνυμους στο είδος τους επαγγελματίες.

Με την Νατάσα Μποφίλιου

Μιλήστε μας λίγο για το Excellent Life Designing

Πραγματικά ακούγοντας κάποιος όλα τα modules που μπορώ να χειριστώ είτε ως μέλος μιας εταιρείας είτε ως εξωτερικός συνεργάτης δημιουργούνται πολύπλοκοι συνειρμοί στα εγκεφαλικά πεδία του. Θα το απλοποιήσω όλο αυτό λέγοντας ότι μεγάλη σημασία για εμένα έχει πρώτα η στρατηγική και η στόχευση, η κινητοποίηση σε όλες τις εκφάνσεις της και η ομάδα. Η ομαδικότητα είναι κύριο συστατικό για να επιτύχουμε τους στόχους μας τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό-εταιρικό επίπεδο. Αυτά συνδυάζονται και αναλύονται σε βάθος από εμένα ώστε να σχεδιαστεί ένα personalized «πλάνο», το οποίο διαφέρει από άτομο σε άτομο, από ομάδα σε ομάδα ώστε να δημιουργήσω χώρους και αντικείμενα ή ακόμα και συνθήκες ώστε να οδηγήσω τον πελάτη ή τους πελάτες μου σε επίτευξη των στόχων τους, σε επιτυχίες, στο να βιώνουν ευτυχία και κατ επέκταση να είναι πολύ καλά ψυχολογικά.

Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, πρωτότυπο. Φαντάζομαι πως μπορεί να βρει εφαρμογή σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας μας, σε πολλά στάδια της ζωής μας και μπορούν να έρθουν σε εσάς μεγάλο φάσμα ατόμων, ομάδων και εταιρειών.

Ακριβώς. Έχω παιδάκια με ιδιαίτερες ικανότητες και τους γονείς τους, έχω άτομα τρίτης ηλικίας που θέλουν να συνεχίσουν να ζουν, έχω άτομα με σπάνιες ασθένειες και καρκίνο, συνεργάζομαι με κακοποιημένες γυναίκες, άτομα που έχουν εθισμό σε κάτι ή εξάρτηση ακόμα και άτομα που μόλις χώρισαν. Θέλω να πω ασχολούμαι με το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο. Στόχος μου είναι να μελετήσω την κατάσταση που ο καθένας βιώνει εκείνη την στιγμή , να του δημιουργήσω personalized συνθήκες κυρίως μέσα από αντικείμενα και το χώρο του ώστε να επαναπροσδιορίσει την σημασία και το νόημα της ζωής του και να συνεχίσει δυνατά, μπροστά.

Αληθεύει ότι βοηθήσατε ένα παιδάκι να παίξει τένις και ένα καρκινοπαθή να ξεπεράσει την ασθένεια του. Αλήθεια πόσο σημαντικό είναι αυτό και τι συναισθήματα έχετε στο τέλος κάθε συνεργασίας σας;

Για το συγκεκριμένο παιδάκι δημιούργησα διάφορα αντικείμενα μέχρι την επίτευξη του στόχου και στον καρκινοπαθή έκανα reconstruction στον χώρο του πρώτα και μετά στην ψυχή του. Μεγάλο κεφάλαιο η ψυχή και ακόμα μεγαλύτερο η ψυχολογία.Αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω μόνο για αυτές τις περιπτώσεις που είναι περισσότερο φορτισμένες γιατί έχουν να κάνουν με την υγεία αλλά να σας παρουσιάσω και παραδείγματα που καταφέραμε «μικρά θαύματα» μέσα σε ομάδα ή σε εταιρεία. Επί ενάμιση χρόνο έκανα ψυχολογική κινητοποίηση σε μια ποδοσφαιρική ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας ώστε να καταφέρει να ανέβει κατηγορία και οι παίχτες να καταφέρουν να γίνουν άρτιοι αθλητές με άρτια προσωπικότητα ώστε να επιτύχει ο καθένας από αυτούς τους προσωπικούς του στόχους π.χ. μια καλή μεταγραφή. Επίσης έκανα reconstruction σε εταιρεία αλλάζοντας θέσεις στο προσωπικό μελετώντας ένα ένα τα άτομα και τοποθετώντας τα εκεί που έπρεπε πάντα σε σχέση με τα skills τους και τα θέλω τους.

Και μόνο που μιλάμε μου έχετε δημιουργήσει πολύ όμορφα συναισθήματα. Είσαστε πραγματικά χείμαρρος. Έχω μπροστά μου ένα πολύ θετική, ήρεμη και ταυτόχρονα τόσο δυναμική γυναίκα που νομίζω ότι μπορεί να καταφέρει ότι θέλει.

Αγαπώ πολύ τον άνθρωπο και θέλω μέσα από την δουλειά μου να δημιουργώ για αυτόν αντικείμενα, το χώρο του ή τις συνθήκες για να είναι πραγματικά χαρούμενος. Χαίρομαι που σας έχω δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα αλλά και εσείς είσασταν έτοιμοι να τα αποδεχτείτε για αυτό τα αντιληφθήκατε. Δεν είναι όμως τόσο τυχαίο.Σήμερα φοράω αυτό το κολιέ που έχω δημιουργήσει από σφένδαμο και έχει ποτιστεί με άρωμα σανδαλόξυλου το οποίο είναι personalized για εμένα και το φοράω όταν πηγαίνω κάπου όπου θέλω να έχω έμπνευση. Άρα λειτούργησε μαζί σας.

Aν θέλω να γυρίσει πίσω μια σχέση μου αν φορέσω κάτι δικό σας θα το καταφέρω;

Δεν έχω ούτε μαντικές ούτε μαγικές ιδιότητες. Θα δημιουργήσω ένα personalized αντικείμενο για εσάς ή θα σχεδιάσω κάτι μέσα στο χώρο σας και αν είναι αυτός για εσάς ο ορισμός της ευτυχίας, το να γυρίσει η σχέση σας τότε θα επιστρέψει αλλιώς θα πάμε στο επόμενο βήμα όπου θα σας βοηθήσω να έλξετε αυτόν που είναι πραγματικά για εσάς.

Σας εμπιστεύονται και πελάτες εκτός ελληνικών συνόρων και μάλιστα επώνυμοι;

Δεν κατηγοριοποιώ τα άτομα που έρχονται σε εμένα. Εκτός Ελλάδας πέρα την προσωπική επίτευξη στόχων υπάρχουν πολλές εταιρείες που θέλουν να βρουν τρόπους και λύσεις συμβατές για να βιώσουν την απόλυτη επιτυχία. Αυτές οι συνεργασίες βοηθάνε και εμένα να προχωράω ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σας;

Αυτή την στιγμή έχω προτάσεις από διάφορα μέσα μαζικής επικοινωνίας για συνεργασία και αρκετά μικρά και μεγάλα projects που τρέχουν.

Πώς θέλατε να κλείσει αυτή η κουβέντα … Ας πούμε κάτι για το τέλος…

«Αυτό που ψάχνεις εσύ, σε ψάχνει ήδη» Paulo Coehlo