fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτά είναι τα 5 πιο ισχυρά hair trends για την άνοιξη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Θέλετε να κάνετε μια δυναμική αλλαγή στα μαλλιά σς αυτό το καλοκαίρι; Δείτε τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν και εμπνευστείτε.

Στις πιο ενημερωμένες πασαρέλες για την άνοιξη- καλοκαίρι 2018 είδαμε τα καινούργια χτενίσματα και μάθαμε για το νέος μήκος μαλλιών. Δείτε τα πέντε κορυφαία hair trends για την σεζόν που έρχεται, όλα εμπνευσμένα απο τα σουπερμοντελ των 90's. Όσες τολμάτε υιοθετήστε τα απο τώρα.

Τα αξεσουάρ κοσμούν τα κεφάλια και δίνουν ένα πιο glamorous αποτελεσμα στα χτενίσματα. Στέκες και κοκαλάκια διακοσμημένα με πέρλες πρότειναν οι Dolce & Gabbana και ο οίκος Versace.

Στην πασαρέλα του Moschino είδαμε κοντοκουρεμένα μαλλιά εμπνευσμένα απο το στυλ της Κρίστι Τέρλιγκτον απο τα "μακρινά" 90's. Αν είστε αρκετά τολμηρές υιοθετήστε αυτό το hair trend και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Τα "big" hair επέστρεψαν αφού έδωσαν δυναμικό παρόν στις πασαρέλες. Τα ωραιότερα messy hair τα είδαμε στον Versus Versace

Καθαρές γραμμές, με απαλές ανεπαίσθητες μπούκλες όπως τις είδαμε σε Isabel Marant, Chloé και Altuzarra. Δεν είναι καινούργιο trend ωστόσο παραμένει απο τα πιο αγαπημένα των σχεδιαστών.

Αφέλειες σε κοντά μαλλιά, αυτό είναι το μεγαλύτερο trend για το καλοκαίρι. Εννοείται πως την συγκεκριμένη τάση την ξεχωρίσαμε στην πασαρέλα του Tom Ford.