fbpx

Οι cowboy boots είναι ένα πολύ δυνατό shoe trend αυτή την σεζόν.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τις λατρεύουν όλες οι ενημερωμένες fashion influencers.

Είναι το παπούτσι του χειμώνα. Τις βλέπουμε παντού, κυκλοφορούν σε όλα χρώματα και φοριούνται απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι cowboy boots είναι το απόλυτο Must Have για όλες τις γυναίκες αυτή την σεζόν.

Ο οίκος Tibi προτείνει ψηλές μπότες σε γυαλιστερό δέρμα στο απόλυτο χρώμα της σεζόν.

Πιο κλασικές cowboy boots απο τον οίκο Ganni.

Οι cowboy boots αποτελούν ένα δυνατό shoe trend απο την περασμένη χρονιά, ωστόσο φέτος έχουν την τιμητική τους. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δεκάδες χρώματα και σχέδια που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Σίγουρα θα βρείτε κάποιες που θα ταιριάζουν στο στυλ και στην ιδιοσυγκρασία σας. Επενδύστε σε πιο κλασικά χρώματα όπως καφέ, μπεζ και μαύρες αλλά τολμήστε και τις λευκές χαμηλές cowboy.

Υπέρκομψες και φίνες οι λευκές μπότες του οίκου Aldo, στοιχίζουν 110 λίρες και μπορείτε να τις παραγγείλετε on line απο το ομώνυμο site.

Συνδυάζονται τέλεια με leggings, μακριές φούστες, βελούδινα boho φορέματα, μακριά παλτό, και τζην παντελόνια. Οι πιο τολμηρές μπορείτε να επενδύσετε σε πιο φαντεζί και εκκεντρικά χρώματα και να εντυπωσιάσετε με την εμφάνιση σας ωστόσο καλό θα είναι να κρατήσετε το υπόλοιπο σύνολο σε χαμηλούς τόνους.

Φορώντας αυτή την cowboy μπότα του οίκου Armani με τις μεταλλικές λεπτομέρειες πιστέψτε μας δεν θα περάσετε σίγουρα απαρατήρητη!

Αυτό το υπέροχο σουέντ western μποτάκι του Kurt Geiger δείχνει πολύ κομψό με ένα μακρύ boho φόρεμα.