fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Office chic: έτσι θα είστε κομψές στο γραφείο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Πως θα είστε καλοντυμένες στην δουλειά απο το πρωί.

Τα κομμάτια- κλειδιά της γκαρνταρόμπας για ένα σωστό και καλόγουστο office look δεν χρειάζεται κόπο για να τα ανακαλύψετε. Τo office look άλλωστε δεν είναι τόσο απαιτητικό καθώς κινείται σε πιο κλασικό ύφος.

Δείτε τα κομμάτια που σας προτείνουμε και μάθετε εύκολους τρόπους για να τα συνδυάσετε.

Ενα καρό παλτό σε μαυρό- γκρι απόχρωση είναι μια τέλεια επιλογή για τις κρύες μέρες. Το συγκεκριμένο είναι απο τα Marks & Spencer και κοστίζει 99 λίρες.

Τζάκετ σε λευκό χρώμα απο το H&M που συνδυάζεται τελεια τόσο με ζιβάγκο όσο και με πουκάμισο.

Αντί για μαύρο επενδύστε στις λευκές γόβες με τετράγωνο τακούνι και στρογγυλή μύτη. Οι συγκεκριμένες είναι απο τον οίκο Balenciaga και κοστίζουν 645 λίρες.

Το κοτλέ είναι μια μεγάλη τάση φέτος και καλό είναι να επενδύσετε σε ένα ψηλόμεσο παντελόνι που μπορείτε να το συνδυάσετε με πουλόβερ, σακάκι, πουκάμισο και να το φορέσετε όλες τις ώρες.

Πλισέ φούστα σε ένα πιο ανατρεπτικό και φωτεινό χρώμα όπως αυτό το μπλέ απο την συλλογή της Victoria Becham. Ταιριάζει με cropped πουλόβερ, σακάκι και μπορείτε να την φορέσετε τόσο με κλασική γόβα όσο και με ψηλές μπότες.

Μια ωραία μίνι τσάντα πάντα είναι χρήσιμη για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Η συγκεκριμένη είναι απο τον οίκο Wandler και κοστίζει 635 λίρες.