fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα συλλογή PANDORA REFLEXIONS

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ανανεώστε το στυλ σας με ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ PANDORA REFLEXIONS!

Αυτό το φθινόπωρο, μια ξεχωριστή ιστορία σύγχρονης θηλυκότητας ξεδιπλώνεται. Σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στυλ, η PANDORA παρουσιάζει την πρωτοποριακή συλλογή PANDORA Reflexions και εμπνέει για ακόμη μια φορά τις γυναίκες να εκφράσουν τη μοναδικότητά τους!

Τα χαρακτηριστικά της συλλογής αποτυπώνονται στο όνομά της: Ένα X που εκφράζει τις λέξεις eXpression, eXcitement, eXperiences και eXceeding eXpectations. Η παιχνιδιάρικη συλλογή προσφέρει απεριόριστους τρόπους για να αναδείξετε τη θηλυκότητα και να εκφράσετε την προσωπικότητά σας, αποδεικνύοντας ότι η αυτοπεποίθηση πηγάζει από μέσα μας!

Τα πρωτοποριακά βραχιόλια PANDORA Reflexions με επίπεδη πλέξη και ευέλικτο σχέδιο, σας προκαλούν να δημιουργήσετε το νέο σας στυλ με σιγουριά και δημιουργικότητα. Φορεμένα μόνα τους ή σε αμέτρητους συνδυασμούς με τα κομψά σύμβολα-clips, είναι ιδανικά για λαμπερές εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ. Τα σύμβολα-clips της συλλογής, είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζουν απόλυτα επάνω στο βραχιόλι και να παραμένουν στη θέση τους.

Τα κοσμήματα της συλλογής είναι διαθέσιμα σε τρεις υπέροχες μεταλλικές αποχρώσεις: μασίφ ασήμι 925ο, PANDORA Shine και PANDORA Rose. Ακολουθήστε την κυρίαρχη τάση της σεζόν και συνδυάστε διαφορετικά μέταλλα μεταξύ τους, για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση που αντανακλά το στυλ και την προσωπικότητά σας.

Η φθινοπωρινή συλλογή της PANDORA ολοκληρώνεται με την παραμυθένια σειρά, Regal Tales! Mε έμπνευση από το παρελθόν και παράλληλα την υπόσχεση του φωτεινού μέλλοντος, στη σειρά πρωταγωνιστούν στοιχεία της φύσης και των παραμυθιών.

Μαγευτικές ιστορίες μυστηρίου, αναγεννησιακά σχέδια και περίτεχνα διακοσμητικά στοιχεία συνδυάζονται σε εντυπωσιακά κολιέ, βραχιόλια, σύμβολα, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, από υψηλής ποιότητας μέταλλα, αιχμαλωτίζοντας τη λάμψη της σεζόν. Το σιτάρι, ένα ισχυρό σύμβολο του κύκλου της ζωής και της ευημερίας, μετατρέπεται σε όμορφα σχέδια που ολοκληρώνουν κάθε φθινοπωρινό look.
Μια συλλογή γεμάτη υπέροχες αντιθέσεις, σχεδιασμένη για να αναδείξει την πιο λαμπερή πλευρά σας!