fbpx

Ganni: Απο την Δανία με αγάπη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το brand που ο κόσμος της μόδας αποθεώνει

Η Ganni είναι ένα σύγχρονο brand που καταφέρνει και δημιουργεί τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια κάθε σεζόν με αποτέλεσμα οι fashion influencers να παθαίνουν εμμονή με τα σύνολα του. Η αλήθεια είναι ότι το brand δεν είναι καινούργιο, αλλά ξεκίνησε το 2009 ως ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό των cool κοριτσιών της Κοπεγχάγης. Λίγα χρόνια αργότερα τα κλασσικά floral prints, τα πουλόβερ και τα t-shirts της Ganni έγιναν must-have για όλες τις fashion bloggers αλλά και πολλές celebrities παγκοσμίως.

Οι συλλογές της χαρακτηρίζονται απο τις μεστές γραμμές, τα ζωντανά prints και τους έντονους χρωματικούς τόνους. Οι φιγούρες αν και αυστηρές, είναι ογκώδεις. Μια μοντέρνα εκδοχή της κλασσικής Σκανδιναβικής φιλοσοφίας στο σχεδιασμό ρούχων. Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Ganni έκανε το μεγάλο βήμα της μετατρέποντας πολλά από τα κομμάτια της συλλογής της σε hot items της σεζόν και πολυπόθητα από τους fashionistas ανά τον κόσμο. Αναζητήστε σίγουρα τα basic κομμάτια της συλλογής, ώστε να πραγματοποιήσετε μια επένδυση για την ντουλάπα σας.

H Ditte Reffstrup είναι η Creative Director και ο σύζυγος της Nicolaj Reffstrup είναι ο CEO της δανέζικης εταιρίας που μέσα σε ενάμιση χρόνο έχειι δει το άστρο της να ανατέλλει στον ανταγωνιστικό χώροι της μόδας. Το brand ξεκίνησε σαν ένα καλά κρυμμένο μυστικό ανάμεσα στους ενημερωμένους fashionistas αλλά πολύ γρήγορα η φήμη του ξεπέρασε τα σύνορα της όμορφης Κοπενγχάγης.

Το περσινό καλοκαίρι η Ganni έδειξε την πρώτη ολοκληρωμένη denim συλλογή της και πραγματικά ήταν ασυναγώνιστη. Το δανέζικο brand αγαπούν ιδιαίτερα οι fashion bloggers και αυτό φροντίζει να χτίζει μεγάλο μέρος της επιχειρηματικής του δραστηριότητας μέσα από τον ενεργό λογαριασμό του στο Instagram με ενεργές κοινότητες.