fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτά τα sneakers φοράνε όλες αυτό το φθινόπωρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ενα mega trend που σαρώνει!

Η αλήθεια είναι οτι μας αρέσουν πολύ τα αθλητικά παπούτσια. Αυτή την σεζόν όμως κυκλοφορούν παντού, απο το πρωί στους δρόμους και στα γραφεία μέχρι το βράδυ στο κλαμπ. Τα ογκώδη αθλητικά ήταν ένα trend που ξεκίνησε διακριτικά τον περσινό χειμώνα, "διακρίθηκε" το καλοκαίρι και φέτος πρωταγωνιστεί. Πρόκειται για ένα trend που φιγουράρει σε όλους τους λογαριασμούς στα socila media τόσο των ψαγμένων fashionistas όσο και των πιο απλών γυναικών.

Τα sneakers έχουν τον πρώτο λόγο στην γυναικεία γκαρνταρόμπα αυτόν τον χειμώνα και κυκλοφορούν σε πολλά και διαφορετικά στυλ και ποιότητες που δεν ξέρεις ποιά να πρωτοδιαλέξεις. Γεγονός πάντως είναι οτι τα βλέπεις κυριολεκτικά παντού, τα φοράνε γυναίκες κάθε ηλικίας που τολμούν να επενδύσουν μάλιστα και σε πιο εκκεντρικά χρώματα και σχέδια. Τα new age sneakers όπως τα έχουν ονομάσει είναι η νέα εμμονή του χειμώνα μετά το λεοπαρδαλέ. Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά στυλ αθλητικών που λανσάρουν οι μεγάλοι οίκοι.

Η Logomania είναι αγαπημένο θέμα των σχεδιαστών που θέλουν να "φωνάζουν' κυριολεκτικά τα sneakers τους το brand που αντιπροσωπεύουν.

Gucci, 830 δολάρια

Fendi, 950 δολάρια

Τα φουτουριστικά είναι τα ογκώδη αθλητικά με τις φαρδιές και ψηλές σόλες που κυκλοφορούν απο κατάλευκα μέχρι σε απρόβλεπτους συνδυασμούς χρωμάτων.

Ance Studios, 470 δολάρια

Chloe, 620 δολάρια

Τα shock sneakers, αυτά που θυμίζουν έντονα κάλτσες στο τελείωμα. Μια τάση που κυριάρχησε σε παλαιότερες σεζόν και επιστρέφει θριαμβευτικά.

Jeffrey Campbell, 100 δολάρια

Τα runner shoes που δεν είναι ωστόσο αυστηρά αθλητικά αλλά διαθέτουν πολλά μοδάτα στοιχεία και φοριούνται με την ίδια άνεση με τοπ και κολάν στο γυμναστήριο αλλά και με μακρύ φόρεμα.

Balenciaga, 695 δολάρια

Nike, 120 δολάρια