fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς να συνδυάσετε σωστά τα κοστούμια της φετινής σεζόν

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το δυνατό two piece κομμάτι του φετινού χειμώνα φοριέται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Τα κοστούμια επέστρεψαν πολύ δυναμικά αυτόν τον χειμώνα και κυκλοφορούν τόσο σε έντονα χρώματα, όπως πορτοκαλί, ροζ και πράσινο όσο και σε πολλά διαφορετικά υφάσματα, κοτλέ, μάλλινο, tweed. Οι bloggers και ο κόσμος της μόδας τα υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και μάλιστα φρόντισαν να αυτοσχεδιάσουν τολμώντας μοναδικούς συνδυασμούς.

Αναμείξτε τα prints

Σε όλες τις επιδείξεις όλοι οι σχεδιαστές ανέμειξαν τα animal prints και είδαμε τα μοντέλα να τα φοράνε απο την κορυφή μέχρι τα παπούτσια σε total look. Μπορείτε να συνδυάσετε ένα γκρι κοστούμι με ένα animal print τσαντάκι και να ζωντανέψετε το στυλ σας.

Εμπνευστείτε απο τα nineties.

Συνδυάστε το φετινός σας κοστούμι με στοιχεία που θυμίζουν την δεκαετία του 1990. Cropped τοπ, ζώνη τύπου σκοινί και τσάντα κροκό. Πόσο πιο nineties απο αυτό;

Φορέστε ένα size μεγαλύτερο.

Τα oversized κοστούμια είναι μια μεγάλη τάση. Επιλεξτε να φορέσετε το σακάκι πιο φαρδύ γιατί το παντελόνι θα δείχνει αστείο. Συνδυάστε το με σικ κοσμήματα και κομψές τσάντες.

Τα καινούργια neon πουλόβερ

Φορέστε το κοστούμι σας με λεπτά πουλόβερ σε έντονα χρώματα όπως το φλούο ροζ αλλά και το πορτοκαλί. Φωτίζουν μοναδικά ένα σκουρόχρωμο σύνολο.

Το αθλητικό παντελόνι

Μια μεγάλη τάση που θέλει να συνδυάζουμε το blazer με αθλητικό παντελόνι -φόρμα και glossy mules. Ένας υποδειγματικός τρόπος για να "παντρέψετε" το casual με το κλασικό.