fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα του γραφείου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τα σύνολα που φοράτε στην δουλειά δεν πρέπει να είναι βαρετά

Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με κομμάτια- κλειδιά που θα σας προδιαθέτουν να ετοιμαστείτε ευχάριστα τα χειμωνιάτικα πρωινά για το γραφείο. Σίγουρα το dress code του γραφείου απαιτεί συγκεκριμένο ύφος ωστόσο οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και δίνουν το στίγμα της εποχής. Ενα μυστικό για να κάνετε την διαφορά είναι να επιλέξετε έξυπνα αξεσουάρ και λίγο πιο εκκεντρικά παπούτσια.

Ακολουθούν 5 λουκ που θα σας κάνουν να ξυπνάτε τις Δευτέρες λίγο πιο ενθουσιασμένες

Executive girl

Για όλες τις δυναμικές executives που εργάζονται σκληρά σε ένα ανδροκρατούμενο περιβάλλον το pinstriped κοστούμι επιβάλλεται. Συνδυάστε το με ένα κλασικό rouge noir mani απο την Chanel και μια υπέροχη τσάντα της Prada.

Safari look

Κλασικό και ασφαλές λουκ το σαφάρι κινείται στην neutral παλέτα και δείχνει άψογο με σικ μινι φούστες, τις John Lobb μπότες και το χρυσό περιδέραιο.

Το Preppy λουκ

Το λευκό πουκάμισο γίνεται πολύ μοντέρνο αν το συνδυάσετε με μια wrap φούστα, loafers και μια it bag στο χρώμα τη σεζόν.

Luxury chic

Ήσυχη πολυτέλεια με κασμιρένιο πουλόβερ, κλασικό παντελόνι και μια υπέροχη tote bag

Το απόλυτο layering.

Είναι η καλύτερη εποχή για να συνδυάσετε την κλασική καμπαρντίνα με ένα γκρι κοστούμι. Αντί για ψηλοτάκουνα και πουκάμισο επιλέξτε πιο παιχνιδιάρικα αλλα εξίσου κλασικά sneakers και ένα λευκό t-shirt.