fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το δερμάτινο φόρεμα είναι ΤΟ κομμάτι -κλειδί που πρέπει να αποκτήσετε

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Είναι το διαβατήριο για τον κόσμο του απόλυτου σικ!

Κάποιες φορές η μεταβατική περίοδος απο το φθινόπωρο στον χειμώνα χρειάζεται κάποια κομμάτια που οχι μόνο θα κάνουν την μετάβαση εύκολη αλλά πρέπει να είναι και classy. Το Must Have σύνολο είναι το φόρεμα απο μαλακό δέρμα που θα φορεθεί κυριολεκτικά απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Σε στενή γραμμή ή πιο loose, μακρύ η μίνι το δερμάτινο φόρεμα είναι το κομμάτι-κλειδί του φετινού χειμώνα. Θα σας δώσει μια άλλη δυναμική, θα σας συνοδεύσει νωρίς το πρωί στο γραφείο αλλά και αργά το βράδυ στο wine bar.

Σε πολύ κλασική γραμμή και στο απόλυτο χρώμα της σεζόν, απο τον Calvin klein, £2,405

Τα καινούργια δερμάτινα φορέματα δεν θυμίζουν σε τίποτα αυτά του παρελθόντος, τα θεόστενα μαύρα δηλαδήμε αβυσσαλέο ντεκολτέ. Είναι πιο συντηρητικά, σε κλασικό ύφος, και έντονα χρώματα που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Το απίθανο cutout μάξι δερμάτινο φόρεμα του οίκου Rokh δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Στις πασαρέλες των Givenchy, Victoria Beckham, Sonia Rykiel και Loewe η χρωματική παλέτα περιλάμβανε όλα τα χρώματα του φθινοπώρου. Πολυτελές, ακριβό και πάντα σικ το δέρμα είναι πάντα επίκαιρο και διαχρονικό γι αυτό επενδύστε άφοβα σε ένα δερμάτινο φόρεμα αυτή την σεζόν. Μπορείτε να το φορέσετε με μακριά παλτό, με γούνες, με ψηλές μπότες, μποτίνια ακόμα και με τα νέα sneakers.

Ενα λευκό μίνι φόρεμα είναι τόσο κλασικό και καλόγουστο που θα το φοράτε για πολλά χρόνια. Το συγκεκριμένο είναι απο τον οίκο Isabel Marant και κοστίζει £2,350.

Στο χρώμα της σοκολάτας και με εντυπωσιακό σχέδιο, σε faux leather.