fbpx

Riccardo Tisci: O σχεδιαστής του οίκου Burberry είναι ο αγαπημένος των διασημοτήτων.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το Χόλιγουντ υποκλίνεται στις δημιουργίες του.

Το σόου του οίκου για την άνοιξη του 2019 ήταν ένα απο τα πιο ανατρεπτικά και πολυαναμενόμενα της χρονιάς. Μετά απο τον Christopher Bailey ο οποίος σχεδιάσε όλες τις συλλογές επι 17 χρόνια την θέση του πήρε ο πρώην καλλιτεχνκός διευθυντής του οίκου Givenchy, Riccardo Tisci.

Στον οίκο Givenchy, ο ιταλός σχεδιαστής ήταν γνωστός για τα ρομαντικά και λίγο goth σχέδια του αλλά και για το πλήθος των celebrities που συγκέντρωνε στις πρώτες σειρές των επιδείξεων. Η τεράστια επιτυχία του φάνηκε επίσης στις διασημότητες που επέλεξαν να εμφανιστούν με δημιουργίες του στο κόκκινο χαλί μεγάλων και σημαντικών γεγονότων, όπως η Beyonce στο Met Gala, Cate Blanchett στο Academy Awards και η Adele στα Grammys.

Ο Tisci φέρνει έναν "αέρα" Χολιγουντιανής λάμψης στον οίκο Burberry. Πολλές απο τις μούσες του στον οίκο Givenchy όπως η Rihanna και η Madonna αμέσως έσπευσαν να φορέσουν τα καινούργια trench coats που δημιούργησε σε μια κίνηση απόλυτης στήριξης και εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του.

Rihanna, Madonna, Natalia Vodianova και Anok Yai, οι μούσες του σχεδιαστή

Το ντεμπούτο του Tisci στον οίκο Burberry έγινε με κλασικά κοστούμια, συγκλονιστικές τουαλέτες και cool streetwear. Οι celebrities που τον υποστήριξαν ήταν το supermodel Mariacarla Boscono που φόρεσε ένα cocktail φόρεμα απο την νέα συλλογή στην εκδήλωση της amfAR στο Μιλάνο. Η Carey Mulligan ένα απο τα πιο διάσημα It girls, εθεάθη να φοράει Burberry δερμάτινο παντελόνι ενώ η M.I.A. περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα απο τα ολοκαίνουργια streetwear looks.

Mariacarla Boscono, Carey Mulligan, Julia Roberts and M.I.A.

Ο οίκος Burberry επίσης δημιούργησε αρκετά κοστούμια για την περιοδεία της Beyonce.







Διαβάστε ακόμα