fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Balmain σχεδίασε μια συλλογή για τα party girls

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Είναι εμπνευσμένη απο τις κολλητές του, Κένταλ Τζένερ, Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ.

Ο σχεδιαστής του οίκου Balmain Olivier Rousteing γεννήθηκε για να σχεδιάζει τέλεια partywear. Αγαπάει τα πάρτι, τα κλαμπ και του αρέσει το glam ντύσιμο. Οι κολλητές του με τις οποίες βγαίνει στα καλύτερα κλαμπ παγκοσμίως και διασκεδάζουν μέχρι τα ξημερώματα είναι οι αδερφές Καρντάσιαν- Τζένερ και οι Χαντίντ. Ο ταλαντούχος γάλλος σχεδιαστής εμπνεύστηκε απο αυτές και δημιούργησε μια caspule κολεξιόν αποκλειστικά για το Mytheresa.com η οποία αποτελείται απο party dresses και μοναδικά βραδινά σύνολα για τις μέρες των εορτών που πλησιάζουν.

Για την συγκεκριμένη συλλογή ο Rousteing σχεδίασε δέκα μοναδικά κομμάτια τα οποία θα γίνουν σίγουρα ανάρπαστα. Φορέματα, μίνι φούστες, blazers και απίθανα σύνολα απο ζέρσεϊ, οτι πρέπει για τις λαμπερές νύχτες των Χριστουγέννων.

Ο διάσημος σχεδιαστής τις μέρες των Χριστουγέννων όπως είπε στην Vogue, φροντίζει να ξεκουράζεται απο το βαρύ πρόγραμμα του και να βγαίνει με τους φίλους του για φαγητό και κλάμπινγκ. " Λατρεύω αυτή την εορταστική περίοδο καθώς έχω την δυνατότητα να επισκέπτομαι τους συγγενείς μου στο πατρικό μου στο Bordeaux ".

Ο Rousteing κατάφερε να δημιουργήσει μια λειτουργική caspule συλλογή με κομμάτια που είναι κλασικά αλλά και πολύ μοντέρνα ταυτόχρονα. Οι τιμές κυμαίνονται απο £170 έως £1,564 και μπορείτε να την αγοράσετε απο τις 7 Νοεμβρίου στο Mytheresa.com

Οι αποχρώσεις της συλλογής είναι λευκές, γκρι και μεταλλικές και το υλικό που κυριαρχεί είναι το tweed.