fbpx

Τα ωραιότερα party tops για να λάμψετε στα πάρτι της εορταστικής περιόδου που ξεκινά.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

It's Festive time!

Με λάμψεις, σε έντονα χρώματα και με ιδιαίτερα "κοψίματα" επενδύστε απο τώρα στα tops που θα φορέσετε τα Χριστούγεννα. Αλλωστε η εορταστική περίοδος και τα πάρτι αρχίζουν ένα μήνα πριν οπότε φροντίστε να αποκτήσετε τα σύνολα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Top απο λούρεξ, Christopher Kane αξίας £665

Μετά το τέλος του Halloween, ξεκινά επίσημα η εορταστική περίοδος με καλέσματα, πάρτι και dinner στα εστιατόρια της πόλης. Τι σημαίνει αυτό για την γκαρνταρόμπα σας; Οτι πρέπει να σπεύσετε να ενισχύσετε την χειμερινή σας συλλογή με πιο φανταχτερά και πολυτελή tops. Αυτά που θα σας συνοδέψουν και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες τα γιορτινά βράδια!

Τοπ με έναν ώμο σε floral print απο τον οίκο Erdem αξίας £950.

Φούξια τοπ του οίκου Prada, αξίας £640

.

Ο καλύτερος και πιο ασφαλής τρόπος για να πάτε σε ένα ξαφνικό εορταστικό event ή ένα κάλεσμα της τελευταίας στιγμής είναι να φορέσετε ένα εντυπωσιακό τοπ. Μπορείτε να το συνδυάσετε σχεδόν με όλα τα σύνολα της γκαρνταρόμπας σας, απο μια pencil φούστα, ένα legging, μέχρι ένα απλό τζην παντελόνι. Τα fancy τοπ αποτελούν μια τέλεια επιλογή όταν δεν έχετε χρόνο να αποφασίσετε τι πρέπει να φορέσετε σε ένα dinner party ή σε ένα κάλεσμα σε σπίτι.

Τοπ του οίκου Halpern, αξίας £855

Χρυσό πουκάμισο απο μετάξι του οίκου Hillier Bartley αξίας £895

Απο μετάξι και σατέν της Maggie Marilyn, αξίας £215.