fbpx

Το χρώμα της μέντας είναι τέλειο για τα μουντά χειμωνιάτικα πρωινά

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αισιόδοξο και ξεχωριστό φωτίζει τις μέρες μας!

Το σύνθημα είναι Think mint!. Ένα υπέροχο αριστοκρατικό χρώμα που κάνει "διακριτική" καριέρα αυτή την σεζόν σας καλεί να το ανακαλύψετε και να το εντάξετε στην χειμερινή σας γκαρνταρόμπα. Νεανικό, φρέσκο είναι απλά ακαταμάχητο και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες, απο τις σταρένιες μέχρι τις πιο λευκές.

Ενα υπέροχο total look σε mint αναδεικνύει μοναδικά όλους τους τύπους δέρματος.

Το χρώμα της μέντας είναι πολύ ξεχωριστό και σπάει για λίγο την μονοτονία του καφέ και του σκούρου σοκολατί που είναι τα χρώματα που πρωταγωνιστούν φέτος. Μπορείτε να το φορέσετε απο νωρίς το πρωί στο γραφείο, σε κάποιο meeting, να εμφανιστείτε σε ένα μεσημεριανό γεύμα ακόμα και σε βραδινό event. Πρόκειται για ένα διακριτικό χρώμα που δεν περνάει ωστόσο καθόλου απαρατήρητο και κάνει statment.

Το σουπερ μόντελ Σίντι Κρόφορντ στην Νέα Υόρκη με παλτό στην απόχρωση της μέντας.

Μπορείτε να το συνδυάσετε με τζην παντελόνια, μακριές πλισέ φούστες ή να επιλέξετε κάποια αξεσουάρ στην απόχρωση της μέντας. Οι πιο τολμηρές μπορούν να το φορέσουν σε total look και να λάμψουν κυριολεκτικά. Μια πολύ ωραία και πολύ σικ πρόταση είναι να συνδυάσετε το χρώμα της μέντας με κρεμ απόχρωση για ένα μοναδικό retro αποτέλεσμα. Για ένα πιο μοντέρνο look συνδυάστε το με μπεζ και tan - bronze αποχρώσεις.

Τολμήστε ένα πουλόβερ με ελαφριά ιριδίζουσα πλέξη και συνδυάστε το με μια φούστα στο ίδιο χρώμα δύο τόνους πιο ανοιχτή.