fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα ωραιότερα δώρα για τα Χριστούγεννα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μοναδικά fashion items που αξίζει να βρείτε κάτω απο το δέντρο των Χριστουγέννων

Με έναν έξυπνο τρόπο δείξτε την λίστα δώρων που σας προτείνουμε στον αγαπημένο σας και αφήστε τον να διαλέξει ένα απο τα παρακάτω μοναδικά fashion items που φιγουράρουν στα σαλόνια περιοδικών μόδας και στους "λογαριασμούς" των πιο ενημερωμένων fashion bloggers.

Σκουλαρίκια του Grainne Morton, αξίας £815

Μποτίνια λευκά Christopher Kane αξίας, £600

Η αναζήτηση του τέλειου χριστουγεννιάτικου δώρου για μια γυναίκα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί έρευνα, ψάξιμο και φυσικά υπομονή. Ειδικά για τις γυναίκες οι οποίες έχουν σχεδόν τα πάντα χρειάζεται μια έρευνα πιο εξονυχιστική. Τα συγκεκριμένα δώρα είναι για τις ενημερωμένες και λίγο πιο απαιτητικές γυναίκες που είναι πιο...ψαγμένες και ελαφρώς πιο εκκεντρικές

Σε κάθε περίπτωση όμως τα fashion items που βρίσκονται στην λίστα μας μπορούν να φορεθούν και με απλά διακριτικά σύνολα καθώς τραβούν την προσοχή απο μόνα τους.

Τσάντα ώμου, Prada, αξίας £2,170

Mules σε πράσινο χρώμα απο σατέν και κρύσταλλα Manolo Blahnik, αξίας £795.00

Καλό θα είναι να παραγγείλετε σχετικά σύντομα τα δώρα σας καθώς μπορεί να αργήσει η παράδοση ή να μην υπάρχει διαθεσιμότητα όσο πλησιάζουμε στην περίοδο των Χριστουγέννων. Αν έχετε αποφασίσει απο τώρα τι δώρο θέλετε να χαρίσετε ή να σας... χαρίσουν φροντίστε να το αγοράσετε σύντομα πριν εξαντληθούν.

Αθλητικά sneakers, Chanel αξίας s, £610

Τσαντάκι Paco Rabanne, αξίας £790

Σκουλαρίκια σε κίτρινο χρυσό της Sophie Bille Brahe, αξίας £460