fbpx

Τα παπούτσια των Χριστουγέννων

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τα πιο υπέροχα party shoes της σεζόν

Ο μήνας της γορτής, της χαράς και της αισιοδοξίας πλησιάζει και τα καλέσματα ολοένα και πληθαίνουν. Μετά το γραφείο συνήθως ακολουθούν after office drinks στα στολισμένα μπαρ της πόλης αντί για τα καθιερώμενα απογευματινά μαθήματα γιόγκα ή πιλάτες. Η περίοδος των Χριστουγέννων απαιτεί λαμπερές εμφανίσεις και φυσικά τα πιο εντυπωσιακά παπούτσια για να συμπληρώσουμε το γιορτινό λούκ.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά party shoes που θα ομορφύνουν ακόμα περισσότερο τις νύχτες σας.

Τα neon σανδάλια του οίκου Prada λατρεύουν όλες οι fashion bloggers, κοστίζουν £835.

Κομψά mules Jimmy Choo, αξίας £695

Ολοι οι οίκοι έχουν λανσάρει στην αγορά τις party caspule κολεξιόν για την περίοδο των εορτών καθώς οι ανάγκες για πιο εντυπωσιακά παπούτσια είναι μεγαλύτερες αυτή την εποχή. Οι έξυπνες αγορές για βραδινές γόβες και εκκεντρικά πέδιλα γίνονται πάντα τέτοια εποχή καθώς έχουμε την δυνατότητα να αγοράσουμε λιγότερο mainstream παπούτσια τα οποία ωστόσο θα φοράμε και μετά τα Χριστούγεννα.

Μποτάκι με παγιέτα Balenciaga αξίας £1,665

Ροζ πέδιλα με γούνα D Squared2, αξίας £774

Ένα ζευγάρι εκκεντρικά παπούτσια θα προσθέσει στυλ, λάμψη και γοητεία ακόμα και στο πιο αδιάφορο σύνολο και σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Επιπλέον θα ανανεώσει το περσινό σας φόρεμα με μοναδικό τρόπο και θα "δώσει ζωή" σε ένα κλασικο παλτό.

Μαύρα πέδιλα Isabel Marant αξίας £580.

Πέδιλα με κρυστάλλους Karen Millen, αξίας £175