fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Women’secret! Χmas Trends

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Νέα κομμάτια για τη χειμερινή σεζόν από το Women’secret!

Warm days at home: Ο κρύος καιρός θα αποτελέσει την ιδανική δικαιολογία για να αποκτήσετε κομμάτια από την πιο άνετη, χουχουλιάρικη συλλογή της χειμερινής σεζόν. Πρωταγωνιστές της συλλογής είναι τα polar fleece γεμάτα σχέδια αλλά και οι πιζάμες και ρόμπες σε μπλε και γκρι αποχρώσεις με glitter λεπτομέρειες για ένα λαμπερό look!

Natal Tropical: Στη συλλογή κυριαρχούν σούπερ κολακευτικά tropical και animal prints σε σμαραγδί αποχρώσεις, βαθύ κόκκινο και σκούρο μπλε χρώμα. Σατέν γυναικεία κομμάτια, ιδανικά για την ώρα του ύπνου.

Classic pyjamas: Κομψές, άνετες οι πιζάμες για το σπίτι σε διαφορετικά σχέδια και ντεκολτέ.Το φαρδύ πέτο και το μακρύ κόψιμο στο ντεκολτέ δίνουν μια κλασική νότα ενώ η συλλογή περιλαμβάνει και μια υφασμάτινη τσάντα.

Pompom party: Πιζάμες, μπουρνούζια, accessories σε παιχνιδιάρικο στιλ και πολλά χρώματα για τις χειμωνιάτικες στιγμές στο σπίτι

Θα τα βρείτε στα καταστήματα: Εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος, Εμπορικό κέντρο River West, Λ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω, Εμπορικό κέντρο Mare West, 5ο χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών, Κόρινθος, Καλλιθέα, Ελευθερίου Βενιζέλου 126, Χαλάνδρι, Πλάτωνος 2 και Αγίου Γεωργίου Facebook: @womensecretgreece, instagram: @womensecretofficial