fbpx

Madonna by Jade Jagger!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τη νέα συλλογή κοσμημάτων “Madonna” της Jade Jagger, φιλοξένησε η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη στο ατελιέ του οίκου της σε ένα λαμπερό champagne party.

Η Jade Jagger μετράει στον χώρου του κοσμήματος πάνω από 20 χρόνια και είναι γνωστή για τις καλλιτεχνικές της δεξιότητες, έχοντας κάνει συνεργασίες με μεγάλα brands αλλά και με τον οίκο Garrard, έναν από τους πιο εμβληματικούς οίκους κοσμημάτων.

Στη τωρινή της συλλογή “Madonna ” , η καλλιτέχνις, άντλησε έμπνευση από το σύμβολο του σταυρού. Σπάνιες πέτρες, κοράλλια και διαμάντια είναι μερικά από τα υλικά που διακοσμούν τα κοσμήματα της συλλογής, ενώ τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το μπλε, το μωβ και το πράσινο. Από την αρχή της καριέρας της, η κόρη του θρύλου των Rolling Stones εμπνέεται τα κοσμήματά της από έργα τέχνης, ενώ αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι ο συνδυασμός τους με στοιχεία από τη γεωμετρία και την αρχιτεκτονική.

Το νεοκλασικό ατελιέ του διάσημου οίκου στην Πλάκα, εντυπωσίασε με τη λαμπερή του διακόσμηση, και τα μανεκέν ντυμένα με δημιουργίες της διάσημης σχεδιάστριας να κοσμούν τα μεγάλα παράθυρα του χώρου, ενώ τα κοσμήματα παρουσιάστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες βιτρίνες.

Τις δύο διάσημες σχεδιάστριες ενώνει βαθιά εκτίμηση και φιλία, ενώ το atelier του ιστορικού οίκου μόδας Celia Kritharioti έδωσε την ιδανική ατμόσφαιρα για την παρουσίαση της συλλογής .

Oι καλεσμένοι, εκπρόσωποι των media, celebrities και fashion bloggers απόλαυσαν την αγαπημένη τους σαμπάνια Moët & Chandon μαζί με πιάτα από το Δειπνοσοφιστήριον Catering, ενώ τον ρυθμό στο party έδωσε ο DJ Sartzetakis.