fbpx

Τα statement πουλόβερ που θα φορέσετε τις μέρες και τις νύχτες των γιορτών.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Σε έντονα χρώματα ή όχι, με παγιέτες, oversized ή cropped δίνουν ένα καινούργιο τόνο στα βραδινά σύνολα.

Τα χοντρά πουλόβερ φοριούνται αυτό τον χειμώνα εκτός απο τα πρωινά και στις βραδινές εξόδους μας με λαμπερές φούστες, μίνι φορέματα με παγέτες και στενά στραφταλιζέ leggings. Με μεταλλικά νήματα, oversized ή cropped τα πουλόβερ δίνουν ηχηρό παρόν τόσο τις χειμωνιάτικες μέρες στο γραφείο όσο και τα βράδια στα μπαρ της πόλης.

Μοχέρ του οίκου Givenchy, αξίας £1,250

Πουλόβερ Gucci, αξίας 1,219

Φυσικά τα statement πουλόβερ απαιτούν ιδιαίτερο styling καθώς τραβάνε την προσοχή και πρέπει το υπόλοιπο σύνολο να είναι σχετικά ήσυχο. Ο πιο σωστός τρόπος να τα συνδυάσετε είναι με απλά leggings ή ουδέτερα χρώματα και υφάσματα αν είναι πολύχρωμα ή έχουν έντονα στοιχεία. Αν το πουλόβερ σας έχει κάποιο έντονο χρώμα μπορείτε να επενδύσετε σε ένα παντελόνι ή φούστα για παράδειγμα στην ίδια απόχρωση.

Πλεκτό απο τον οίκο Valentino, αξίας £3,300

Τα πουλόβερ με όγκους, φτερά ή κρυστάλλους απαιτούν επίσης ήσυχα σύνολα αλλά όχι απαραίτητα βαρετά. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με εξίσου εντυπωσιακά πέδιλα, γυμνά πόδια και μια μίνι φούστα σε ουδέτερο χρώμα για μια εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση. Ενα δερμάτινο μαύρο παντελόνι πάντα δίνει την λύση.

Τα oversized τα οποία είναι και η μεγάλη τάση του χειμώνα φοριούνται με μακριά φορέματα, εντυπωσιακά μποτάκια, μικροσκοπικά τσαντάκια ή σέξι σατέν φούστες με σκίσιμο.