fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα νέα must-haves στο μακιγιάζ ματιών από την Gosh Copenhagen!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ό ,τι χρειάζεστε για ένα εντυπωσιακό eye look!

Boombastic Mascara

H νέα Boombastic Mascara χαρίζει μοναδικό μήκος, εντυπωσιακό όγκο και έντονο μαύρο χρώμα στις βλεφαρίδες, ενώ παράλληλα τις διαχωρίζει χωρίς να τις κολλάει. Το καινοτόμο βουρτσάκι εφαρμογής είναι σχεδιασμένο για να δημιουργεί βλεφαρίδες με μοναδικό “dramatic look” και βλέμμα που κερδίζει τις εντυπώσεις! Εξασφαλίζει την ομοιόμορφη εφαρμογή για να δημιουργήσει έντονες και πυκνές, καλοσχηματισμένες βλεφαρίδες από τη ρίζα έως τις άκρες!

Η σύνθεση της νέας Boombastic Mascara περιλαμβάνει θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στη διατήρηση της υγείας των βλεφαρίδων.

Effect Powder

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας με το νέο προϊόν πολλαπλών χρήσεων Effect Powder! Πρόκειται για μια πούδρα σε μορφή σκόνης, η οποία περιέχει χρώμα για περαιτέρω ενίσχυση του μακιγιάζ των ματιών, των ζυγωματικών ή των χειλιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να απογειώσει το μακιγιάζ σας: Ως σκιά ματιών, ως highlighter, ως lip gloss και ως κραγιόν. Μπορεί ακόμη να αναμιχθεί με την body lotion για να δώσει λάμψη στην επιδερμίδα του σώματος! (Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις)

Βασικά χαρακτηριστικά: Είναι προϊόν πολλαπλών χρήσεων, με υψηλή συγκέντρωση χρώματος, λαμπερό φινίρισμα. Αναμιγνύεται εύκολα και δεν περιέχει άρωμα ή parabens.

To party in London

Αυτή η παλέτα σκιών είναι το απόλυτο must-have για βλέμμα που μαγνητίζει! Περιέχει 9 εντυπωσιακές αποχρώσεις για να δημιουργήσετε αμέτρητους συνδυασμούς ανάλογα με την περίσταση, για σαγηνευτικά eye looks. Εννέα φανταστικές μεταλλικές αποχρώσεις σε μία συσκευασία οι οποίες αναμιγνύονται εύκολα και μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους χαρίζοντας ένα μοναδικά λαμπερό αποτέλεσμα.

Βασικά χαρακτηριστικά: Χρώματα που αναμιγνύονται & συνδυάζονται εύκολα, βελούδινη υφή, εξαιρετική απόδοση χρώματος, όμορφη αλλά και πρακτική συσκευασία με καθρέφτη για να την έχετε πάντα μαζί σας. Δεν περιέχει άρωμα και parabens.

Μεταλλικά μολύβια ματιών “Metal Eyes”

Τα νέα αδιάβροχα μολύβια ματιών σε μεταλλικές αποχρώσεις έχουν μεταξένια, απαλή και κρεμώδη υφή, που επιτρέπει τη βέλτιστη ανάμιξη χρώματος. Χάρη στην υψηλή τους περιεκτικότητα σε χρωστικές χαρίζουν ένα ομοιόμορφο και έντονο αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα που διατηρείται αναλλοίωτο έως και 24 ώρες! Διατίθεται σε 5 αποχρώσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά: Αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 24 ώρες, μεταλλικό χρώμα και αδιάβροχη, σταθερή σύνθεση, απαλή υφή, εύκολη εφαρμογή και ανάμιξη, έντονη απόδοση χρώματος. Δεν περιέχει άρωμα και parabens.

Gosh│#Make your impression

Είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη Δανέζικη εταιρεία καλλυντικών, που δημιουργεί καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα μακιγιάζ χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικές μεθόδους, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές.

Διανομή. Τα προϊόντα GOSH στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα καταστήματα Beautycom καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://beautycom.gr. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας Distribrands Α.Ε. Γραμμή καταναλωτή 210-6026628