fbpx

Lips for life lipstick

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Δεν είναι απλά ένα κραγιόν. Μπορεί να αλλάζει χρώμα, μπορεί να αλλάξει ζωές!

Η γνωστή αλυσίδα καλλυντικών 3INA (προφέρεται Mina) αποτελεί πηγή έμπνευσης χάρη στο μοναδικό της χαρακτήρα: Προσφέρει προσιτή πολυτέλεια, αυθεντική θηλυκότητα και ολοκληρωμένη κάλυψη. Οι συλλογές της 3INA απαρτίζονται από προϊόντα που χαρακτηρίζονται για την ευφάνταστη και πρακτική σύνθεσή τους και για την ευρεία γκάμα τους σε χρωματικές αποχρώσεις. Σίγουρα αποτελούν την πιο έξυπνη επιλογή ομορφιάς για γυναίκες που τολμούν να κάνουν τη διαφορά.

Τη διαφορά όμως επιδιώκει να κάνει και η ίδια η εταιρεία με το λανσάρισμα του νέου limited edition κραγιόν Lips for life lipstick. Δεν είναι απλά ένα κραγιόν. Είναι η έκφραση της ίδιας της φιλοσοφίας της εταιρείας η οποία βασίζεται στην ιδέα ότι ακόμα και στις δύσκολες στιγμές θα πρέπει να βρίσκουμε το δρόμο για την ευτυχία αλλά κυρίως θα πρέπει να σκεφτόμαστε και να ενεργούμε θετικά.

Το νέο Lips for life lipstick εκπέμπει ζωντάνια και λάμψη, προστατεύει και θρέφει τα χείλη και μπορεί να γίνει απολύτως … προσωπικό αξεσουάρ μια και αλλάζει χρώμα ανάλογα με το PH του δέρματος! Μπορεί όμως να αλλάξει και ζωές και συγκεκριμένα τις ζωές ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο, καθώς η εταιρεία πρόσφατα εγκαινίασε τη συνεργασία της με το World Cancer Research Fund (WCRF) και θα διαθέσει το σύνολο των εσόδων από την πώληση του νέου αυτού πρωτοποριακού lipstick για τη στήριξη του αγώνα του Οργανισμού ενάντια στον καρκίνο.

3INA.com

https://www.facebook.com/3ina.greece/

https://www.instagram.com/3inagreece/?hl=el