fbpx

Τα αγαπημένα δερμάτινα παντελόνια του χειμώνα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Εχουμε πολλούς λόγους για να τα φοράμε όλες τις ώρες της μέρας αλλά και τις νύχτες στην πόλη.

Το δερμάτινο παντελόνι είναι ένα Must Have για όλες τις γυναίκες. Σίγουρα απαιτεί καλές αναλογίες εκτός αν επιλέξετε να το φορέσετε σε πιο φαρδιά γραμμή. Το συγκεκριμένο παντελόνι δεν απευθύνεται μόνο στα top models αλλά και στις υπολοιπες γυναίκες που έχουν λίγα κιλά επιπλέον.

Το δέρμα άλλωστε είναι μια πολύ δυνατή τάση της σεζόν σε φορέματα, φούστες, πανωφόρια, τζάκετ, αξεσουάρ, αλλά εμείς θα ασχοληθούμε με το δερμάτινο παντελόνι που κατά πάσα πιθανότητα έχετε στην ντουλάπα σας εδώ και αρκετά χρόνια ή σκέφτεσαι να αποκτήσετε.

Μπορείτε να το φορέσετε στις πιο casual εμφανίσεις και να το συνδυάσετε με sneakers. Στα βραδινά καλέσματα μπορείτε να το φορέσετε με γόβες και σακάκι. Επίσης ταιριάζει με όλα τα παλτά, μιλιτέρ, κλασικά, γούνες και φυσικά δείχνει τέλειο με τα puffer coats.

Σίγουρα το μαύρο χρώμα αποτελεί μια κλασική επιλογή που κολακεύει τις περισσότερες, ωστόσο εμείς θα σας προτείνουμε πιο πρωτότυπες αποχρώσεις για να κάνετε την διαφορά.


Αυτό το μεταλλικό δερμάτινο statement παντελόνι του Calvin Klein κοστίζει £1560.

Συνδυάστε αυτή την απόχρωση με μαύρα σουέντ μποτάκια για την απόλυτη αντίθεση. Παντελόνι απο τη French Connection, αξίας £225.

Το burgundy χρώμα δείχνει σαφώς πιο σοφιστικέ απο το μαύρο. Απο το Warehouse με κόστος μόλις £198.

Σε κρεμ χρώμα το δερμάτινο παντελόνι της Rag & Bone αξίας £950 ταιριάζει άψογα με χακί αποχρώσεις.