fbpx

Αυτά τα Χριστούγεννα φορέστε παγιέτες!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μια μεγάλη τάση που μας δίνει λάμψη και μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

Όταν δεν ξέρετε τι να φορέσετε σε ένα glamorous πάρτι που θέλετε να ξεχωρίσετε, τότε φορέστε παγιέτες. Ένα κλασικό σακάκι απο παγιέτες, ένα τοπ, μια φούστα, ή ένα μακρύ φόρεμα, προσδίδουν λάμψη και αποτελούν σταθερή αξία στο partywear.

Εκτός απο τις βραδινές ώρες οι παγιέτες αυτή την σεζόν φοριούνται και τα πρωινά και συνδυάζονται άψογα με τα oversized πουλόβερ, τα κλασικά παντελόνια και τα puffer coats.

Ένα μακρύ φόρεμα με παγιέτες σε ασημί-γκρι απόχρωση θα κλέψει την παράσταση και θα σας κάνει αυτόματα την "βασίλισσα" του πάρτι.

Μπορείτε να συνδυάσετε τα μακριά φορέματα με λεπτά σκουλαρίκια, minimal μακιγιάζ, γόβες και να φορέσετε ένα γούνινο μακρύ παλτό για ένα πολυτελές και αριστοκρατικό λούκ.

Οι μίνι φούστες με παγιέτες δείχνουν υπέροχες με τοπ και πουκάμισα σε στραφταλιζέ ύφασμα. Το πρωί μπορείτε να τις φορέσετε με μποτάκια, χοντρό καλσόν και πλεχτά σύνολα.

3 βασικοί κανόνες για να φορέσετε σωστά τις παγιέτες.

Επειδή από μόνη της η παγιέτα είναι ένα έντονο στοιχείο, τα υπόλοιπα κομμάτια φροντίστε να είναι λιτά και basic, όπως ένα τζιν, ένα πουλόβερ, ένα φούτερ ή ένα t-shirt για να υπάρχει ισορροπία.

Μην προσπαθείτε να κάνετε συνδυασμούς με πολλά μαζί, διότι το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό. Το μόνο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι φορέσετε ρούχα στο ίδιο ακριβώς χρώμα, τα οποία σαν σύνολο μοιάζουν με σετ, όμως και πάλι είναι προτιμότερο να τα αφήσετε για το βράδυ.

Δεν χρειάζεται να φορτώνεστε με «βαριά» σκουλαρίκια ή κολιέ ειδικά αν έχετε επιλέξει κάποιο top ή φόρεμα. Η παγιέτα "λειτουργεί" σαν κόσμημα τις περισσότερες φορές







Διαβάστε ακόμα