Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Gigi Hadid και η Blake Lively κλέβουν την παράσταση στο party της Donatella Verscace

Οι δύο φίλες συναντήθηκαν μετά απο καιρό στην Νέα Υόρκη 

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής ο οίκος Versace παρουσίασε το πρώτο του σόου στην Νέα Υόρκη για την Pre- fall 2019 collection. Μερικά απο τα πιο διάσημα μοντέλα της Victoria's Secret όπως η Candice Swanepoel και η Gigi Hadid έβγαλαν τα φτερά τους για χάρη του θρυλικού ιταλικού brand. Και όπως ήταν αναμενόμενο όταν η Donatella κάνει σόου όλοι οι μεγάλοι σταρ δίνουν ηχηρό παρόν, απο την Kim Kardashian, Uma Thurman, Ciara, Lupita Nyong'o μέχρι την Blake Lively, ήταν όλοι εκεί.

 

 

 

 

 

 

Η Lively, έδειχνε εκθαμβωτική μέσα στο '90s glamazon vintage φόρεμα απο την συλλογή της άνοιξης του 1999. H Gigi Hadid προτίμησε να αλλάξει κατά την διάρκεια της νύχτας και να φορέσει κάτι πιο casual όπως ένα ανετο straight-leg jeans το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο δερμάτινο πανοφώρι και μια τσάντα σε neon κίτρινη απόχρωση. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Gigi Hadid όπως εμφανίστηκε στην πασαρέλα του οίκου Versace.

 

Την πασαρέλα "άνοιξε" η Kaia Gerber ( η μαμά της Cindy Crawford έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον οίκο)  ενώ ακολούθησαν πίσω απο την νεαρή άλλα διάσημα μοντέλα όπως η Amber Valetta, η Irina Shayk και η Hailey Bieber.