fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Gigi Hadid και η Blake Lively κλέβουν την παράσταση στο party της Donatella Verscace

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Οι δύο φίλες συναντήθηκαν μετά απο καιρό στην Νέα Υόρκη

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής ο οίκος Versace παρουσίασε το πρώτο του σόου στην Νέα Υόρκη για την Pre- fall 2019 collection. Μερικά απο τα πιο διάσημα μοντέλα της Victoria's Secret όπως η Candice Swanepoel και η Gigi Hadid έβγαλαν τα φτερά τους για χάρη του θρυλικού ιταλικού brand. Και όπως ήταν αναμενόμενο όταν η Donatella κάνει σόου όλοι οι μεγάλοι σταρ δίνουν ηχηρό παρόν, απο την Kim Kardashian, Uma Thurman, Ciara, Lupita Nyong'o μέχρι την Blake Lively, ήταν όλοι εκεί.

Η Lively, έδειχνε εκθαμβωτική μέσα στο '90s glamazon vintage φόρεμα απο την συλλογή της άνοιξης του 1999. H Gigi Hadid προτίμησε να αλλάξει κατά την διάρκεια της νύχτας και να φορέσει κάτι πιο casual όπως ένα ανετο straight-leg jeans το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο δερμάτινο πανοφώρι και μια τσάντα σε neon κίτρινη απόχρωση.

Η Gigi Hadid όπως εμφανίστηκε στην πασαρέλα του οίκου Versace.

Την πασαρέλα "άνοιξε" η Kaia Gerber ( η μαμά της Cindy Crawford έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον οίκο) ενώ ακολούθησαν πίσω απο την νεαρή άλλα διάσημα μοντέλα όπως η Amber Valetta, η Irina Shayk και η Hailey Bieber.