fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η επίδειξη μόδας του οίκου Versace τα είχε όλα!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

H Donatella κατακτά και την Νέα Υόρκη

Πριν απο λίγες μέρες η "δαιμόνια" Donatella Versace οργάνωσε ένα σόου υπερπαραγωγή στην Νέα Υόρκη. Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του οίκου που έδειξε συλλογή στην Αμερική. Πριν απο λίγους μήνες άλλωστε το ιταλικό brand συμφώνησε με την Michael Kors Holdings και πουλήθηκε για δύο δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Reuters.

Η Donatella έδειχνε πολύ συγκινημένη κατά την διάρκεια του σόου και δήλωσε πως η συγκεκριμένη συλλογή είναι εμπνευσμένη απο την πατρίδα της το Μιλάνο και την ενέργεια και την δυναμική της Νέας Υόρκης.

Οι πιο αξιοσημείωτες στιγμές της pre-fall 2019 συλλογής:

Η θρυλική "Μέδουσα¨ έκανε μεγάλη επιστροφή. Το print που υπήρξε σήμα κατατεθέν του οίκου ήταν σχεδόν παντού.

Το θρυλικό φόρεμα που έγραψε ιστορία έκανε δυναμικό comeback. Το μαύρο φόρεμα που φόρεσε η Liz Hurley το 1994 στην πρεμιέρα της ταινίας Four Weddings and a Funeral με τις παραμάνες "ανέβηκε" στην πασαρέλα 24 χρόνια μετά. Το φόρεσε η Vittoria Ceretti στην καινούργια του εκδοχή.

Όλα τα σουπερμόντελ ήταν εκεί. Το κάστινγκ έκανε ο Piergiorgio Del Moro και το σόου "άνοιξε" η Kaia Gerber ενω στο φινάλε είδαμε την Amber Valletta. Η συλλογή ήταν μια "έκρηξη" απο prints εμπνευσμένη απο τις ιταλικές ρίζες της σχεδιάστριας και τους δρόμους της Νέας Υόρκης. Εντονα χρώματα και μοτίβα, ζέμπρα stripes και χρυσό έδωσαν το στίγμα του οίκου που συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Τα μαλλιά ήταν σούπερ εντυπωσιακά και πολύ...μεγάλα! Αλλωστε Versace είναι, δεν περιμένεις κάτι απλό. Το μακιγιάζ έκανε η Pat McGrath δίνοντας έμφαση στο βλέμμα με έντονη μάσκαρα, έντονα highlighted ζυγωματικά, τονισμένα φρύδια και nude -ροζ lip gloss.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του θρυλικού οίκου στο φινάλε της επίδειξης.