fbpx

Πως θα φορέσετε το ίδιο φόρεμα σε δύο διαφορετικά events

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ας ξεκινήσουμε με ένα tip για την προ- shopping στιγμή: Μόλις βρείτε το τέλειο βραδινό φόρεμα, απλά αγοράστε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Ένα υπέροχο σύνολο που σας ταιριάζει θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες απο το coctail κάλεσμα μέχρι το black tie event και απο το ραντεβού για δείπνο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο κλαμπ.

Πως θα φορέσετε όμως δύο φορές το ίδιο φόρεμα;

Πολύ εύκολα είναι η απάντηση αρκεί να έχετε φαντασία. Μπορείτε να μεταμορφώσετε εντελώς το λουκ σας αλλάζοντας πανωφόρι, παπούτσια, κοσμήματα και μακιγιάζ. Ας πάρουμε για παράδειγμα οτι θέλετε να φορέσετε δύο φορές ένα κατακόκκινο μίντι φόρεμα σε δύο διαφορετικά πάρτι. Δείτε τις επιλογές που σας προτείνουμε και εντυπωσιάστε και στα δύο καλέσματα χωρίς να ξοδευτείτε

Rock-chic look

Το κλασικό μίντι φόρεμα γίνεται πιο μοντέρνο με ροκ διάθεση αν το συνδυάσετε με δερμάτινο biker jacket, μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια, clutch σε λεπάρ print και διακριτικά κοσμήματα.

Classy και ρομαντικό

Φορέστε το ίδιο κόκκινο φόρεμα με κλασικές μαύρες γόβες, συνδυάστε το με μια μαύρη κομψή δερμάτινη τσάντα και ένα κοντό γούνινο παλτό σε μπεζ χρώμα με ασορτί κοσμήματα.