fbpx

Τα καλσόν που πρέπει να επενδύσετε αυτή την σεζόν

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τα sparkle, τα animal print και 4 ακόμη τάσεις που πρέπει να γνωρίζετε.

Αν και τα καλσόν δεν τα αγαπάει ιδιαίτερα ο κόσμος της μόδας και οι fashionistas, φέτος όλα δείχνουν οτι είνα μια χρονιά που οι περισσότερες bloggers έχουν επενδύσει σε εντυπωσιακά καλσόν με στραφταλιζέ λεπτομέρειες και logo prints.

Αυτές είναι οι 6 μεγαλύτερες τάσεις στα καλσόν για τον φετινό χειμώνα.

Ο Tom Ford συνδύασε τα animal prints με ίδια καλσόν για ένα εντυπωσιακό λουκ. Αν θέλετε να γυρίζουν όλα τα κεφάλια στο πέρασμα σας τότε αντιγράψτε αυτό το λουκ. Διαφορετικά φορέστε ένα πιο ήσυχο σύνολο και αφήστε το animal print καλσόν να κλέψει την παράσταση.

Τα διχτυωτά καλσόν γίνονται πολύ girly αν τους προσθέσουμε sparkly λεπτομέρειες. Δείχνουν υπέροχα με σατέν slip dress και ογκώδη ψηλοτάκουνα.

Στο φινάλε του σόου του Alexander Wang είδαμε απίθανα καλσόν με logos, πολύ θηλυκά και συνδυασμένα με μαύρα ψηλοτάκουνα και φορέματα με σέξι κοψίματα.

Συνδυάστε τα καλσόν με εντυπωσιακά πέδιλα. Ο παλιός κανόνας που ήθελε τα καλσόν να μην φοριούνται με πέδιλα έχει καταργηθεί εδώ και αρκετές σεζόν. Ο οίκος Valentino έδειξε extravagant πέδιλα με φτερά συνδυασμένα με καλσόν. Πείτε αντίο στα κρύα πόδια!

Οταν το σούπερμοντελ Kendall Jenner φοράει καλσόν με χρώμα τότε πρόκειται για ένα μεγάλο trend. Συνδυάστε το με μια γούνα, μίνι φούστα και ψηλά τακούνια για ένα σέξι λουκ.

Φορέστε τα καλσόν με μεγάλα πουά ακόμα και τις πρωινές ώρες όπως ακριβώς η Alexa Chung.