fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Emily Blunt μόλις έκανε μια επική εμφάνιση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Έκοψε τις ανάσες με την εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας Mary Poppins

H 35χρονη ηθοποιός τάραξε το μπλέ χαλί του Royal Albert Hall στο Λονδίνο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Η εμφάνιση της ήταν κάτι παραπάνω απο εντυπωσιακή με την ίδια να δείχνει απλά τέλεια.

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός συνδύασε την απίθανη blue royal τουαλέτα του οίκου Schiaparelli με κόκκινα peep-toe πέδιλα και ένα ζευγάρι extravagant διαμαντένια σκουλαρίκια. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ένα ρομαντικό στυλ με απαλές μπούκλες και το μακιγιάζ της κινήθηκε σε διακριτικές γήινες αποχρώσεις που ταιριάζουν άψογα στην λευκή επιδερμίδα της.

Η Blunt πρωταγωνιστεί στην διασκευή της οσκαρικής επιτυχίας του 1964 Mary Poppins, η οποία εν έτει 2018 μας μεταφέρει 25 χρόνια μετά την πρώτη επαφή της Πόπινς με την οικογένεια Μπανκς, όταν η νταντά επιστρέφει για να βοηθήσει την οικογένεια (όπως εξελίχθηκε) και που βιώνει μία απώλεια.

Απλά θεά με άψογο beauty look, με τις τέλειες sleek μπούκλες, την απαλή καφέ σκιά στα μάτια, τα έντονα ζυγωματικά και ένα υπέροχο κραγιόν σε raspberry απόχρωση. Μια απο τις πιο δυνατές εμφανίσεις της Blunt που τη βάζουν στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες celebrities.

Στην ταινία εκτός της Blunt, πρωταγωνιστούν οι Κόλιν Φερθ, Άντζελα Λάνσμπερι, Ντικ Βαν Ντάικ, Έμιλι Μόρτιμερ και Τζούλι Γουόλτερς, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Ρομπ Μάρσαλ.