fbpx

Τι να φορέσετε το βράδυ των Χριστουγέννων

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Σας προτείνουμε δύο κορυφαίες και σούπερ trendy λύσεις.

Τα Χριστούγεννα απέχουν μόλις λίγες μέρες και τα βραδινά outfits έχουν κατακλύσει τις βιτρίνες των καταστημάτων. Μην πελαγώνετε και μην αγχώνεστε καθώς σας έχουμε μόνο δύο επιλογές οι οποίες είναι safe, αποτελούν τα κορυφαία trends για φέτος και μπορείτε να τις βρείτε σχεδόν παντού.

Η σύγχρονη εκδοχή της Cinderella που πάει στο πάρτι απαιτεί ένα mini dress με έντονα prints όπως αυτό της Isabel Marant, ένα ζευγάρι μαύρα ankle boots, και ένα ζευγάρι sparkly σκουλαρίκια. Μπορείτε να βρείτε πολύ εντυπωσιακά σκουλαρίκια στο H&M αν φοβάστε οτι μπορεί να χάσετε τα αυθεντικά σας.

Αν επιιθυμείτε μια πιο κλασική εμφάνιση τότε επενδύστε σε glamorous μάξι φορέματα όπως αυτή η floral τουαλέτα του οίκου Myla ή ένα μακρύ slip dress συνδυασμένο με μαύρα mules με pon pon.

Οτι και αν αποφασίσετε να φορέσετε τα Χριστούγεννα φροντίστε να είναι καλοραμένο, πολυτελές ( ή να δείχνει), να μην είναι απο πασίγνωστα καταστήματα, να έχει "χαρακτήρα" αλλά κυρίως να μη σας "φοράει". Χτενιστείτε απλά αν επιλέξετε ένα έντονο σύνολο και βαφτείτε πιο διακριτικά. Σε κάθε περίπτωση μην φύγετε αν δεν ψεκαστείτε με το αγαπημένο σας άρωμα.







Διαβάστε ακόμα