fbpx

Μόδα στα… νύχια!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Σχήμα, χρώμα, τάσεις: Σύντομα αλλά χρήσιμα tips για τις τάσεις του φετινού χειμώνα στα νύχια και πρωτότυπες ιδέες για το μανικιούρ των γιορτών από την Τζωρτζίνα Χατζημπούγια, ιδιοκτήτρια του trendy Pinelo Nail Bar στην Γλυφάδα.

Το Χρώμα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα κλασικά χρώματα του χειμώνα στα νύχια είναι τα κόκκινα και τα μπορντό αλλά και τα μαύρα, γκρι, μπλε σκούρα. Φέτος όμως, κυριαρχεί το χρυσό και το ασημί σε μεταλλική υφή! Ένα εντυπωσιακό χρώμα που επίσης θα το αγαπήσουν πολλές φέτος είναι το ροζ-χρυσό, το οποίο απογειώνεται εντελώς αν συνδυαστεί με mirror εφέ! Το glitter επίσης, δε θα λείψει. Φέτος βάφουμε με glitter όλο το νύχι ή το χρησιμοποιούμε για να δώσουμε λάμψη για κάποιο σχέδιο, σε ένα ή περισσότερα νύχια ή ακόμα για πιο fashion statement, στη γραμμή του γαλλικού.Επίσης στη μόδα είναι ακόμα τα ανοιχτά χρώματα, με έμφαση κυρίως την απόχρωση του ανοιχτού γκρι και μπεζ.

Το Σχήμα

Η τάση φέτος θέλει νύχια κοντά με τετράγωνο σχήμα που δείχνουν εξίσου όμορφα και με γαλλικό μανικιούρ.

Το Σχέδιο

Όσες αγαπάμε τα σχέδια που είναι και φέτος στη μόδα ζητάμε animal print σε ένα ή και σε όλα τα νύχια. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το σχέδιο μισοφέγγαρο σε ανοιχτές αποχρώσεις. Η γραμμή του γαλλικού μπορεί να έχει οποιοδήποτε χρώμα αρκεί η βάση να είναι άχρωμη. Στο χρώμα προσθέτουμε glitter για extra trend

Christmas trends 2018

Μικρά σχέδια σε ένα νύχι με ή χωρίς glitter

Βρες το Pinelo στα social media: Facebook, Instagram

Pinelo Nail Bar, Βασιλέως Γεωργίου Β 9, Γλυφάδα, 2108949551