fbpx

Tα ωραιότερα hair styles για το 2018

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Κάποια μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για το βράδυ των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς

Το 2018 είδαμε στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων πολλές διαφορετικές προτάσεις, μερικές εκ των οποίων αποτελούν μεγάλη τάση στο hairstyle. Σας παρουσιάζουμε τα 5 κορυφαία χτενίσματα της χρονιάς.

Οι κοντές αφέλειες

Οι συγκεκριμένες Baby bangs είναι πολύ κοντές καθώς σταματάνε αρκετά ψηλά, πάνω απο τα φρύδια. Μια τάση που θα την δούμε πολύ και την άνοιξη του 2019. Η Kaia Gerber εμφανίστηκε με αυτό το look στο σόου της Miu Miu για την άνοιξη- καλοκαίρι 2019.

Big hair

Τα είδαμε ( που αλλού) στην pre-fall 2019 συλογή του Versace. Το μοντέλο Model Grace Elizabeth εμφανίστηκε με ένα ψηλό και φουσκωτό ponytail με υπέροχα hair clips και αρκετά εξτένσιον στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Τα κοντά αγορίστικα μαλλιά

Τα είδαμε στους οίκους Moschino, Prada, Fendi και στον Tom Ford, με τα μοντέλα να περπατούν στην πασαρέλα με κοντοκουρεμένα μαλλιά και ψεύτικες εντυπωσιακές γούνες.

Το βασιλικό ponyrtail

Η Kate Middleton είναι ουσιαστικά αυτή που ανακάλυψε το συγκεκριμένο χτένισμα. Η δική της εκδοχή για το βασιλικό ponytail είναι να συγκρατεί τα μαλλιά της με μια πολυτελή βελούδινη κορδέλα που καταλήγει σε φιόγκο.



Οι διπλές girlie μπαρέτες.

Ταιριάζουν σε όλα τα μήκη και στυλ μαλλιών καθως οι δύο μπαρέτες δείχνουν πολύ όμορφες, σικ και κοριτσίστικες. Μας αρέσουν πολύ οι χρυσές του οίκου Versace αλλά και οι πιο απλές μεταλλικές προσδίδουν ένα σικ εντυπωσιακό hair look.