fbpx

Τι δώρο να κάνω;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, η εποχή των δώρων! Φτιάχνουμε λίστα, αγοράζουμε για φίλους και γνωστούς όμως μερικές φορές τυχαίνει να αφήσουμε τα δώρα για τους πιο αγαπημένους μας την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να κοιτάμε αγχωμένες τις βιτρίνες και να μη μπορούμε να αποφασίσουμε! Λοιπόν, βαθιά ανάσα, διώχνουμε την ένταση… Εμείς, έχουμε μερικές προτάσεις για να σας βοηθήσουμε!

Για την μαμά: Ένα όμορφο φουλάρι ή μαντίλι που θα τονίσει τα χρώματα της και θα πηγαίνει με τις αποχρώσεις που φοράει συνήθως. Άλλωστε, ένα φουλάρι θα είναι σίγουρα χρήσιμο και για τον χειμώνα που πλέον έχει μπει για τα καλά!

Zara

Massimo Dutti

Για την αδελφή: Μία παλέτα με σκιές ή συνδυάζουμε διαφορετικά είδη μακιγιάζ για ένα ολοκληρωμένο λουκ. Για παράδειγμα, ένα eyeliner με μάσκαρα, ρουζ, και κραγιόν. Κάθε γυναίκα θα λάτρευε ένα τέτοιο δώρο!

Η νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή της 3INA (προφέρεται Mina), σε limited edition με την ονομασία Destination Dance.

Γιορτινό σέτ της MAC

Για τον μπαμπά, τον αδελφό, τον φίλο : Ένα γνωστό ανδρικό άρωμα είναι μια ασφαλής επιλογή. Εμείς βρήκαμε 2 από τα πιο αγαπημένα αρώματα ανδρών για να επιλέξετε!

Acqua di Parma

Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme Le Parfum

Μία άλλη επιλογή, αν είναι αθλητικός τύπος είναι ένα ρολόι που καταγράφει τα βήματα που θα κάνει μέσα στη μέρα, θα μετράει τους παλμούς, τις θερμίδες, και άλλες χρήσιμες πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν στη προπόνηση του.

Daniel Wellington

Apple Watch:

Για την κολλητή:Συνδυάζουμε τα αγαπημένα της καλλυντικά. Μία ενυδατική προσώπου, ένας αφρός καθαρισμού, μία κρέμα για τα μάτια, ένα scrub για το σώμα και μία ενυδατική κρέμα για το σώμα είναι πάντα αγαπημένα και καλοδεχούμενα!

Caudalie

Apivita

Tο ρεπορτάζ δεν είναι διαφημιστικό