fbpx

Η Μέγκαν Μάρκλ είναι η νέα "μούσα" της μόδας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Είναι το πιο πολυσυζητημένο fashion icon για το 2018

Είναι η νέα αγαπημένη της παγκόσμιας μόδας καθώς όλος ο πλανήτης παρακολούθησε σε απευθείας μετάδοση τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χαρι. Η Μέγκαν Μαρκλ ως Δούκισσα του Σάσεξ πλέον και με τον αέρα ενός μέλους της βασιλικής οκογένειας έφερε μια φρεσκάδα στο Παλάτι. Οι ενδυματολογικές της επιλογές πάντα γίνονται viral και συζητιούνται απο το fashion crowd. Πιο μοντέρνα και πιο τολμηρή απο την Μίντλετον η Μέγκαν προτιμάει τις γόβες Aquazzura και τα Veja trainers αντι τα κλασικά courts της Κέιτ. Η Μαρκλ επίσης έχει μεγάλη αδυναμία στα Manolos.

Επιλέγει τσάντες της Gabriela Hearst και του οίκου Gucci και φροντίζει να μην απογοητεύει τους θαυμαστές της.

Ωστόσο η κορυφαία στυλιστική στιγμή της ήταν το απίθανο Givenchy νυφικό της. Ένα υπέρκομψο και σουπερ στιλάτο νυφικό που εκλεψε όλες τις εντυπώσεις και ενθουσίασε τους κριτικούς μόδας. Μάλιστα σύμφωνα με τους royal-watchers οι οποίοι προβλέπουν με ακρίβεια τα πάντα όσα σχετίζονται με την βασιλική οικογένεια αιφνιδιάστηκαν απο την επιλογή του συγκεκριμένου νυφικού.

Και αυτό φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή για την εγκυμονούσα Μάρκλ καθώς τα wrap παλτό και τα tuxedo φορέματα τα οποία επιλέγει αυτή την περίοδο μας δείχνουν τον σωστό τρόπο που πρέπει να ντύνεται μια διασημότητα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.