fbpx

3 cozy looks για να υποδεχτείτε με στυλ το πρώτο πρωινό του 2019

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Γιατί σημασία έχει πως ξυπνάς την πρώτη μέρα του νέου χρόνου ( ότι ώρα και αν έχεις κοιμηθεί)!

Ότι και αν επιλέξετε να κάνετε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σημασία έχει να επιστρέψετε στο σπίτι γεμάτες θετική ενέργεια, καλά vibes και χαρά. Πως θα υποδεχτείτε το πρωινό της νέας χρονιάς; Μα φυσικά με cozy πιτζάμες, casual sweaters και απαλές κασμιρένιες φόρμες. Ακολουθούν τρία cozy morning looks για να απολαύσετε το πρώτο πρωινό της νέας χρονιάς με στυλ και άνεση.

Οι cashmere φόρμες

Μια σικ και κλασική επιλογή για να απολαύσετε την πρώτη μέρα του 2019 στο σπίτι. Οι γκρι φόρμες απο κασμίρ της Olivia von Halle κοστίζουν £995 και θα τις βρείτε στο Net-A-Porter.com. Μπορείτε να τις συνδύασετε μια μπλούζα με έξυπνο logo όπως αυτή η Pinot Grigio αξίας £75 απο το Blouse.world.com

Oversized πουλόβερ με τζήν.

Μπείτε στο cozy mood του πρώτου πρωινού του νέου χρόνου με ένα ζεστό και "χαρούμενο" πουλόβερ και συνδυάστε το με ένα άνετο τζήν. Προτιμήστε άνετες γραμμές καθώς τις προηγούμενες μέρες φάγατε κάτι παραπάνω και δεν θέλετε να νιώθετε στριμωγμένες στα ρούχα σας.

Prada oversized sweater, £725, στο Net-A-Porter.com και παντελόνι αξίας £40 απο το Topshop.com.

Η ρόμπα της siesta

Τυλιχτείτε σε μια πολυτελή και ζεστή μακριά ρόμπα, πάρτε το πρώινό σας και κάντε το πρώτο beaute του 2019 χαλαρές και άνετες. Αργά το απόγευμα αν έχετε κέφι φορέστε ένα άνετο hoodie για να απολαύσετε ταινίες στο Netflix.

Sweatshirt, αξίας £168, απο το Supremenewyork.com, μακρύ cardigan, αξίας £2,675 απο το Matchesfashion.com.