fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το beige είναι η μεγαλύτερη τάση για την άνοιξη - καλοκαίρι 2019

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Την επόμενη σεζόν θα ζήσουμε τις 50 αποχρώσεις του...μπεζ!

Η ανοιξιάτικη σεζόν μπορεί να μοιάζει πολύ μακρινή ωστόσο δεν είναι και τόσο καθως σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε να φοράμε δειλά- δειλά τα πρώτα ανοιξιάτικα σύνολα. Οι σχεδιαστές και οι instagram stars ψήφισαν για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019 ως αγαπημένο χρώμα το μπεζ. Οι μεγάλοι οίκοι όπως Chloé, Burberry και Acne Studios έδειξαν απίθανους συνδυασμούς σε όλους τους τόνους του μπεζ και πολλοί σχεδιαστές έντυσαν τα μοντέλα απο την κορυφή μέχρι τα νύχια στην ίδια διακριτική απόχρωση.

Το μπέζ ταιριάζει πολύ τόσο στις μελαχρινές όσο και στις ξανθιές και αποτελεί μια σίγουρη επιλογή για μια σικ και καλόγουστη εμφάνιση.

Ταιριάζει πολύ με μουσταρδί και κίτρινο για ένα πιο flashy αποτέλεσμα, με μαύρο αλλά και με λευκό. Το ιδανικό είναι να κάνετε blend τις αποχρώσεις συνδυάζοντας σκούρες με ανοιχτές μπεζ σε μια εμφάνιση.

Επειδή θεωρείται ουδέτερο χρώμα μη φοβηθείτε να το συνδυάσετε με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα, να κρατήσετε εκκεντρικές τσάντες και να φορέσετε έντονο χρώμα κραγιόν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως αρχίστε να αποταμιεύετε απο τώρα κάποια χρήματα καθώς θα τα χρειαστείτε σίγουρα για το καθαριστήριο την επόμενη σεζόν!