fbpx

Kaia Gerber: είναι το κορυφαίο μοντέλο για το 2018

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Στα χνάρια της υπερδιάσημης μαμά της

Η οποία δεν είναι άλλη απο το uber model των 90's Cindy Crawford . Η μικρή Kaia oλοκληρώνοντας μια χρονιά συνεργασιών με τον Karl Lagerfeld και με μια σειρά συμμετοχών σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες και shows ο οργανισμός των Fashion Awards ανακοινώσε πως η 17 χρονή Kaia είναι το μοντέλο της χρονιάς. Η νεαρή, όπως όλα δείχνουν, ακολουθεί πιστά τα βήματα καριέρας της διάσημης μαμάς της η οποία έγραψε το όνομα της με χρυσά γράμματα στην παγκόσμια μόδα.

Και μπορεί το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο για το 2018 να ήταν η Kendall Jenner, η Kaia όμως , με τον τίτλο της ως Μοντέλο της Χρονιάς, αποτελεί το νεότερο μοντέλο που κέρδισε αυτό τον τίτλο, αφού σε ηλικία μόλις 17 ετών κέρδισε τις Bella Hadid, Adwoa Aboah και Adut Akech! Πρόκειται για ένα μοναδικό επίτευγμα για το νεαρό μοντέλο, που ξεκίνησε την καριέρα της μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Για την ιστορία η Kaia έκανε το ντεμπούτο της στην επίδειξη Calvin Klein Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης – και από τότε είναι ασταμάτητη.