fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα κοντά σόρτς είναι ένα απο τα mega trend της επόμενης σεζόν

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Γι' αυτό ξεκινήστε απο σήμερα να "λίωνετε" στο pilates!

Πρόκειται για μια απο τις μεγαλύτερες τάσεις για την άνοιξη - καλοκαίρι 2019 η οποία σίγουρα θα αγαπηθεί απο τις περισσότερες γυναίκες, ωστόσο δεν μπορούν να την υιοθετήσουν όλες τόσο εύκολα. Τα shorts απαιτούν σωστές αναλογίες κα όμορφα καλλίγραμα πόδια. Για τις πιο νεαρές γυναίκες που διαθέτουν άψογες αναλογίες υπάρχουν τα hot pants. Τα κοντά σορτς απο την άλλη είναι γι αυτές που έχουν όμορφα πόδια και δεν τα κρύβουν. Τέλος υπάρχουν και τα biker shorts που αυτό το καλοκαίρι συνδυάζονται σχεδόν με όλα απο t-shirt και δαντελένιο τοπ μέχρι κλασικό σακάκι.

Δείτε τις πιο δυνατές προτάσεις και ξεκινήστε απο σήμερα να κάνετε εντατική γυμναστική!

Τρία διαφορετικά μήκη και στυλ για να φορεθούν σχεδόν απο ολους τους σωματότυπους. Το κοντό σορτς, το biker short και η πιο μακριά βερμούδα συνδυάζονται και στις τρείς περιπτώσεις με σακάκι.

Αν διαθέτετε ψηλά και λεπτά πόδια τολμήστε να συνδυάσετε το σορτς με λευκό πουκάμισο δεμένο στην μέση και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Σε έντονες αποχρώσεις και απο γυαλιστερό υλικό το εκκεντρικό biker short δείχνει πιο "ήσυχο" αν συνδυαστεί με ένα μακρύ και πιο κλασικό σακάκι.

Συνδυάστε το μαύρο ποδηλατικό σορτ με ένα εντυπωσιακό μακρύ πουκάμισο και μποτάκια. Αν μάλιστα θέλετε να κρύψετε τους παραπανίσιους πόντους στην περιφέρεια αυτό το λουκ είναι ιδανικό.

Αν έχετε το προνόμιο να διαθέτετε μια ψηλόλιγνη σιλουέτα "αποθεώστε" το biker short με statement ζώνες και μπλουζάκια με λεπτά τιραντάκια.