fbpx

Οι 4 κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά που θα βλέπουμε παντού την επόμενη σεζόν

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Εκκεντρικά και πληθωρικά μαλλιά για το καλοκαίρι του 2019.

To 2019 θα είναι μια χρονιά που τα μαλλιά θα μας απασχολήσουν πολύ καθώς θα πρωταγωνιστήσουν και θα κλέψουν τις εντυπώσεις στα καλοκαιρινά looks. Εντυπωσιακά καρέ, περίτεχνα κοσμήματα, έντονα χρώματα και εκκεντρικά αξεσουάρ θα σηματοδοτήσουν το hairstyle του φετινού καλοκαιριού.

Τα εντυπωσιακά hair clips κλέβουν την παράσταση και φοριούνται όλες τις ώρες.

Τα big hair ήταν σε όλες τις πασαρέλες ( απο τον οίκο Valentino μέχρι τον Verscace ) για την ανοιξη -καλοκαίρι 2019. Big hair is back!

H τάση απο τα '90s επιστρέφει το καλοκαίρι του 2019. Το blunt bob καρέ είναι το κούρεμα που θα κάνουν όλες οι γυναίκες αυτή την άνοιξη. Μας αρέσει πολύ το super sleek καρέ της Irina Shayk απο την εμφάνιση της στα Golden Globes.

Τα χρωματιστά μαλλιά σε έντονα χρώματα όπως μπλέ, βιολετί και κόκκινο. Το hair trend μάλιστα θέλει να συνδυάζεται το χρώμα των μαλλιών με το σύνολο σας.

Εντυπωσιακά και μεγάλα hatbands. Τι είναι όμως αυτά; Πρόκειται για τα κλασικά headbands που είναι πολύ μεγαλύτερα και θυμίζουν καπέλα. Το συγκεκριμένο trend το είδαμε στην Prada αλλά και στα κεφάλια των καλεσμένων στα βασιλικά events.