fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα 5 fashion items που πρέπει να αγοράσετε στις εκπτώσεις.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσετε τα δημοφιλή trends του χειμώνα

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν επίσημα και ήρθε ο καιρός να επενδύσετε σε δημοφιλή χειμωνιάτικα κομμάτια τα οποία θα χαρείτε τους δύο επόμενους μήνες. Κάντε την έρευνα σας στα μαγαζιά ή στο διαδίκτυο και σπεύστε να αγοράσετε τα 5 πιο δημοφιλή trends του φετινού χειμώνα.

Παντελόνι με παγιέτες

Αν πρέπει να αγοράσετε κάποιο κομμάτι με παγιέτα τότε αυτό ας είναι ένα παντελόνι σε πιο κλασική γραμμή σε γκρί ή μαύρη απόχρωση

Λευκά booties

Το απόλυτο χρώμα του χειμώνα που έκανε την διαφορά στα booties. Επενδύστε σε ένα ψηλοτάκουνο σεξι ζευγάρι booties καθώς πρόκειται για ένα trend που "παίζει" δυνατά και την ερχόμενη άνοιξη.

Puffer coat

Φέτος ήταν κυριολεκτικά η χρονιά τους και απογείωσαν το στυλ μας με τα έντονα χρώματα και τα καινούργια μήκη. Αποκτήστε ένα puffer σε έντονο κόκκινο για να μην περνάτε ποτέ απαρατήρητες.

H It bag

Το συγκεκριμένο σχήμα, σχέδιο και μέγεθος ήταν απο τα πιο αγαπημένα του χειμώνα και θα "φορεθεί" πολύ και την ερχόμενη σεζόν σε διαφορετικό print ωστόσο και σε παλ αποχρώσεις.

To teddy coat

Μια μεγάλη τάση στα παλτό που φορέθηκε πολυ και αγαπήθηκε απο όλες τις γυναίκες φέτος ήταν τα κομψά και (πολύ ζεστά) teddy coats. Αγοράστε το σε μπεζ- καφέ απόχρωση, διαχρονική και κλασική αξία.