fbpx

Nails trend alert: Τι μανικιούρ επέλεξαν οι διάσημες στα Golden Globes;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ποιά σταρ πήρε το βραβείο του πιο σικ μανικιούρ;

Σίγουρα στις μεγάλες διοργανώσεις όλοι ασχολούνται με τα φορέματα, τα κοσμήματα και τα χτενίσματα που βλέπουμε στο red carpet Τι γίνεται όμως με το μανικιουρ; Ποιά ήταν η κυρίαρχη τάση στα άκρα των σταρ και ποια διάσημη είχε το καλύτερο μανικιούρ;

Παραδοσιακά στο κόκκινο χαλί οι περισσότερες σταρ επιλέγουν μαύρα ή σκουρόχρωμα βερνίκια νυχιών. Ωστόσο φέτος όλα δείχνουν οτι υπάρχει μια νέα πολύ δημοφιλής τάση στα άκρα των διάσημων γυναικών. Το nude μανικιούρ κυριάρχησε στο κόκκινο χαλί και ψηφίστηκε ως το πιο αγαπημένο ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες.

Πρόκειται για ένα χρώμα που κολακεύει σχεδόν όλα τα δάχτυλα καθως διαθέτει πλήθος αποχρώσεων που ταιριάζουν σχεδόν σε όλα δέρματα.

Φέτος το "βραβείο" του πιο σικ nude μανικιούρ το πήρε δικαιωματικά η Glenn Close, η οποία κράτησε και το αληθινό βραβείο της καλύτερης ηθοποιού. Το οπάκ creamy nude μανικιούρ της ήταν απο τα ωραιότερα και πιο trendy.

Ένα ακόμα φανταστικό μανικιούρ ήταν αυτό της Olivia Colman, όπου η μανικιουρίστ Julie Kandalec χρησιμοποίησε το βερνίκι της Chanel Organdi, ένα υπέροχο ροζέ nude το οποίο ταίριαξε άψογα με το δέρμα τις βρετανίδας ηθοποιού.







Διαβάστε ακόμα