fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εσείς αποκτήσατε το teddy coat σας για φέτος;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το μεγάλο "σουξέ" στα παλτό του φετινού χειμώνα

Εμπιστευθείτε μας όταν σας λέμε οτι αυτή η τάση στα παλτό είναι η πιο δημοφιλής την φετινής σεζόν. Δυό μήνες πριν αποχαιρετίσουμε τον χειμώνα αποκτήστε ένα teddy coat και αισθανθείτε σαν να μην βγήκατε ποτέ απο το ζεστό σας κρεβάτι.

Αυτά τα απίθανα μαλακά παλτό είναι πολύ ζεστά, στυλάτα και κυκλοφορούν σε όλα τα μήκη. Μπορείτε να τα συνδυάσετε σχεδόν με όλα τα σύνολα σας, απο τζην, sneakers μέχρι τα βραδινά φορέματα και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Πρόκειται για ένα παλτό statement ειδικά αν είναι μακρύ και σε κάποιο έντονο χρώμα, λευκό ή camel όπως το επικό κομμάτι της MaxMara που δεν αποχωρίζεται καμία ενημερωμένη fashion influencer.

Δείτε μερικά απο τα ωραιότερα και πιο σικ teddy coat φορεμένα απο τις "σταρ" του instagram και εμπνευστείτε για την επόμενη αγορά σας!

Στην πιο δημοφιλή απόχρωση της σεζόν αυτό το επικό παλτό της Max Mara σας πάει κυριολεκτικά παντού

Η "τρομερή" Rita Ora ψηφίζει πορτοκαλί γιατί απλά... μπορεί να το υποστηρίξει.

Επιλέξτε ένα μαύρο μακρύ teddy coat, είναι πολύ αριστοκατικό και classy. Φορέστε το με casual αθλητικά, μια statement τσάντα και δεν θα περάσετε απαρατήρητες.

Συνδυάστε το με απαλούς σκούφους, κροκό δερμάτινα μποτάκια, ένα κομψό πουλόβερ σε neutral απόχρωση, leggings και πείτε για πάντα αντίο στο κρύο.

Το λευκό μακρύ teddy coat είναι το αγαπημένο μας καθώς είναι η επιτομή της κομψότητας, προσδίδει μοναδικό στυλ, συνδυάζεται με όλα τα σύνολα και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες. Αν θέλετε λοιπόν να επενδύσετε φέτος σε ένα παλτό ας είναι αυτό!