fbpx

Τα χαμηλοκάβαλα jeans κάνουν comeback!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μπορεί τις δύο τελευταίες δεκαετίες να μην υπήρχε θέση στη ντουλάπα μας για χαμηλοκάβαλα τζιν αλλά όπως φαίνεται ήρθε η ώρα τους να κάνουν δυναμική επιστροφή στην ντουλάπα αλλά και τη καρδιά μας!

Αν πάμε πίσω στα παλιά θα θυμηθούμε πολλά fashion icons όπως η Keira Knightley, η Christina Aguilera, η Paris Hilton, η Britney Spears και η Beyonce που μας έδειχναν πως να φοράμε τα χαμηλοκάβαλα jeans: το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένα crop top για να φαίνονται οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί τους.

Καλώς ή κακώς, τότε τρέξαμε όλες για να αποκτήσουμε τέτοιο τζιν για την γκαρνταρόμπα μας και να το φοράμε το πρωί μέχρι το βράδυ, ως μία εύκολη λύση για μία stylish εμφάνιση.

Το 2019 όμως φαίνεται πως θα φέρει πίσω αυτό το trend που έχουμε να δούμε σχεδόν 20 χρόνια. Πρέπει από τώρα να προετοιμαστούμε και να βρούμε ποιο μας ταιριάζει γιατί όπως όλα τα fashion trends δείχνουν θα φορεθεί πολύ άνοιξη και καλοκαίρι!

Έχουμε ήδη δει τα πρώτα κομμάτια στις πασαρέλες του οίκου Balenciaga, Alexander McQueen, και Roberto Cavalli και φυσικά το instagram έχει «προδώσει» πολλές εμφανίσεις από τις κορυφαίες fashion influencers όπως την Kendall Jenner, Emily Ratajkowski, Lily Aldrige και Gisele Bundchen.