fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα καινούργια παπούτσια της Victoria Beckham δεν είναι ψηλοτάκουνα!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Για μια fashionista που δεν αποχωρίζεται ποτέ τις δωδεκάποντες γόβες της, αυτό αποτελεί ΤΗΝ είδηση.

Μια ακόμα συνεργασία με την εταιρεία Reebok έκανε η δαιμόνια επιχειρηματίας. Πρόκειται για μια μοναδική capsule collection Reebok x Victoria Beckham για την άνοιξη -καλοκαίρι 2019 με premium sportswear.

Ένα απο τα μεγαλύτερα κοπλιμέντα για την καριέρα της ως σχεδιάστρια μόδας που έχει λάβει η Victoria Beckham μέχρι σήμερα ήταν απο τον 13χρονο γιό της Cruz. Ο νεαρός ζήτησε ένα ζευγάρι απο τα trainers της νέας της συλλογής και η Victoria αισθάνθηκε πολύ περήφανη καθώς ο γιός της ενημερώνεται κάθε εβδομάδα για όλα τα καινούργια προιόντα που κυκλοφορούν. "Γνωρίζει όλα τα trainers που κυκλοφορούν σε limited εκδόσεις παγκοσμίως και απο όλα αυτά προτίμησε τα δικά μου" είπε συγκινημένη στην αγγλική Vogue η Beckham.

"Κάθε φορά που σχεδιάζω ενα καινούργιο προιόν σημαίνει οτι αυτό χρειάζομαι και στην καθημερινότητα μου" αποκαλύπτει η σταρ σχεδιάστια. "Γυμνάζομαι σχεδόν καθημερινά, οπότε τα sportswear είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μου. Θέλω εκτός απο πρακτικά να δείχνουν όμορφα".

"Το γεγονός οτι είμαι γυναίκα δεν σημαίνει οτι πρέπει να φοράω μόνο ροζ trainers " συμπληρώνει. " Στο σπίτι μας όλοι μοιραζόμαστε τα sportswear σύνολα, οπότε είναι πολύ σημαντικό αυτή η κολεξιόν να μπορεί να φορεθεί εξισου απο γυναίκες και άνδρες".

Όλα τα σύνολα της κολεξιόν τα "τέσταρε" προσωπικά η τελειομανής Beckham προκειμένου να βεβαιωθεί οτι έχουν τέλεια εφαρμογή στο σώμα. Άλλωστε η ίδια γυμνάζεται πολύ, σχεδόν 2 ώρες κάθε μέρα. "Κάνω χορό, διάδρομο, σηκώνω βάρη και προπονούμαι με λάστιχα αντίστασης" αποκαλύπτει.