fbpx

Beauty trends: Οι μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις στο ανοιξιάτικο μακιγιάζ

Μια νέα υπέροχη σεζόν ξεκινά σε λιγότερο απο ενάμιση μήνα και εμείς είμαστε εδώ για να σας δείξουμε ολα τα καινούργια beauty looks και τις τάσεις στο make up. Τι χρώματα "παίζουν" στα μαλλιά την άνοιξη του 2019; Ποιές αποχρώσεις θα γίνουν οι αγαπημένες μας και τι μανικιουρ θα επιλέξουμε το καλοκαίρι;

Δείτε τις μεγαλύτερες τάσεις για την νέα σεζόν και προσαρμόστε τις στο προσωπικό σας στυλ. Ωστόσο ένας κανόνας που δεν φαίνεται να αλλάζει ακόμα είναι αυτός που θέλει τα φρύδια πυκνά και τις βλεφαρίδες πλούσιες!

Το ρομαντικό στυλ κάνει come back με απαλά πιιασίματα στα μαλλιά και φυσικές αποχρώσεις στο μακιγιάζ.

Τα αξεσουάρ μαλλιών φέτος "παίζουν" πολύ και στολίζουν τα κεφάλια των μοντέλων, με φανταχτερά κλιπ, μπαρέτες και headbands που θυμίζουν μπαλαρίνες. Μια τάση που είδαμε στους οίκους Dior, Prada, Simone Rocha.

Τα νύχια σε πρώτο πλάνο. Το απόλυτο nude και το έντονο nai art είναι οι μεγάλες τάσεις στο μανκιούρ για την άνοιξη - καλοκαίρι 2019. Τα δύο άκρα, απο την μία απαλές αποχρώσεις σε φυσικούς τόνους και απο την άλλη μακριά εντυπωσιακά νύχια. Εσείς τι θα διαλέξετε;

French red, είναι μια μεγάλη τάση στα χείλη με κραγιόν σε έντονες ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του κόκκινου. Όλα τα κόκκινα "παίζουν" δυνατά, ειδικά αυτά που ροδίζουν και πορτοκαλίζουν. Το υπόλοιπο πρόσωπο μένει σχεδόν άχρωμο.

Τα μαλλιά βάφονται σε pale colours ( θυμηθείτε την lady Gaga στις Χρυσές Σφαίρες) και κάνουν match με τα υπόλοιπα σύνολα.

Οι περίτεχνες στέκες στολίζουν τα κεφάλια και μας μετατρέπουν σε βασίλισσες του καλοκαιριού. Ωστόσο η τάση εδώ είναι οι "μικροαφέλειες" που τις είδαμε σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πασαρέλες.