fbpx

Η Naomi "κλείνει" το σόου του Valentino στο Παρίσι και τα "σπάει"

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Στα 48 είναι ωραιότερη απο ποτέ!

Ένας ζωντανός θρύλος της μόδας, ένα uber model απο την χρυσή δεκαετία του 1990, ένα απο τα πιο καλλίγραμα μοντέλα όλων των εποχών, εμφανίστηκε στην εβδομάδα μόδας που έγινε αυτές τις μέρες στο Παρίσι. Η Naomi Campell "έκλεισε" το σόου του Valentino για την άνοιξη του 2019 φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία σε μαύρο χρώμα που έκοψε τις ανάσες.

Το κοινό ( ανάμεσα τους και η Σελίν Ντιόν) που παρακολουθούσε το σόου δεν σταμάτησε να φωτογραφίζει και να ανεβάζει βίντεο στα socila media μόλις το διάσημο μοντέλο εμφανίστηκε. Η μαύρη πολυτελής τουαλέτα άφηνε ακάλυπτο το στήθος της 48χρονης καλλονής η οποία περπάτησε αγέρωχη και καμαρωτή ανάμεσα στους καλεσμένους. Με παρουσία στην μόδα πάνω απο 30 χρόνια απέδειξε οτι ακόμα "το'χει" και εξακολουθεί να βάζει φωτιά στην πασαρέλα.

Φυσικά εκτός απο την Naomi, o Valentino έδειξε "δραματικές" σιλουέτες, έντονα χρώματα και συγκλονιστικά φορέματα με έντονα ruffles.

Η Campell εκτός απο την συμμετοχή της στο σόου του Valentino παρακολούθησε τις προηγούμενες μέρες απο την πρώτη σειρά φυσικά τις ανδρικές συλλογές των οίκων Dior και Louis Vuitton