fbpx

Οι jumpsuits του καλοκαιριού μοιάζουν με φόρμες εργασίας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Απο τον οίκο Celine μέχρι τον Giambattista Valli οι φόρμες εργασίας "βγαίνουν" στους δρόμους αυτή την άνοιξη και συνδυάζονται με ψηλοτάκουνα και cowboy mules!

Το jumpsuit είναι ένα κομμάτι που όλοι οι σχεδιαστές αγαπούν και προτείνουν σχεδόν κάθε σεζόν. Φέτος αναβάθμισαν την ολόσωμη φόρμα και την έκαναν να μοιάζει περισσότερο με στολή εργασίας. Όπως ήταν αναμενόμενο οι fashionistas έχουν ήδη αρχίσει να την επιλέγουν. Φυσικά για να την κάνουν πιο θηλυκή και να της χαρίσουν την κομψότητα που της λείπει την συνδυάζουν με ψηλοτάκουνα, κοσμήματα και περίτεχνα αξεσουάρ!

Οι ολόσωμες φόρμες εργασίας είναι αγαπημένο κομμάτι των διάσημων γυναικών ανάμεσα τους η Victoria Beckham και η Bella Hadid.

Μπορείτε να τις φορέσετε απο το πρωί στο γραφείο, μέχρι στο αεροπλάνο για ένα άνετο ταξίδι και απο το funky εστιατόριο μέχρι το κυριακάτικο τραπέζι με τους συγγενείς.

Οι περισσότερες θυμίζουν τις στολές των πιλότων της πολεμικής αεροπορίας και είναι σχετικά φαρδιές. Φροντίστε να τις συνδυάσετε με κομψά μποτάκια, να δέσετε μια ζώνη στην μέση για να δημιουργήσετε καμπύλες για ένα σέξι και ταυτόχρονα σικ αποτέλεσμα.

Όλοι οι μεγάλοι σχεδιαστές συμπεριέλαβαν τις νέες ολόσωμες φόρμες στις συλλογές τους για την άνοιξη του 2019. Πολυτελείς απο μετάξι στον οίκο Hermès, χακί παραλλαγής στην Alberta Ferretti, με πολλά φερμουάρ στην Stella McCartney, πιο loose και άνετες στην Jil Sander. Μέχρι και ο βασιλιάς των βραδινών φορεμάτων Giambattista Valli εδειξε κομψές φόρμες σε κρεμ απόχρωση.

Ο καλύτερος τρόπος να τις φορέσετε τον χειμώνα είναι με ένα λεπτό ζιβάγκο απο μέσα, oversized blazer και ψηλοτάκουνα μποτάκια. Το καλοκαίρι θα τις συνδυάσετε με σανδάλια, cowboy mules και tank tops, δένοντας τα μανίκια της φόρμας στην μέση σας.







Διαβάστε ακόμα